Je voelt je herboren!

Netty Vrugt -Zwart werkt al ruim tien jaar met diverse massagevormen. Ze begon met een praktijk in Gennep en heeft inmiddels alweer een tijdje haar eigen praktijk in Cuijk. Ik sprak met haar.

Netty Vrugt -Zwart werkt al ruim tien jaar met diverse massagevormen. Ze begon met een praktijk in Gennep en heeft inmiddels alweer een tijdje haar eigen praktijk in Cuijk. Ik sprak met haar.

“Ik begon met dit werk in 2012 en in 2015 zijn de deuren van mijn praktijk geopend”, begint Netty. “Oorspronkelijk ben ik opgegroeid in de regio Rotterdam, maar in deze regio is het zo mooi, we wonen hier fantastisch. We, is mijn steun en toeverlaat, mijn man Marcel. Hier in Cuijk heb ik een mooie praktijk aan huis, maar wel met een aparte ingang. Men kan in mijn praktijk terecht voor verschillende massagetherapieën, Reiki, magneetmassage, triggerpoint massage en mediumschap gegeven + hypnotherapie sessies om bijvoorbeeld af te vallen of om van je tinnitus/oorsuizen af te komen. Voor alle genoemde behandelingen heb ik mijn diploma’s  en ik streef ernaar up-to-date te blijven. Ik ben Reiki Master/Teacher en geef meerdere cursussen en behandelingen in Reiki, waaronder reiki 1 en reiki 2. Ook geef ik verschillende workshops. Kom het gewoon ervaren, ik kan iedereen op een gewenste manier helpen.”

Het werkt echt
Netty biedt mij een Reiki behandeling aan en het werkt echt. Ik ben van nature redelijk nuchter maar door de vele gesprekken die ik heb voor Topic, ontdekte ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik ging de sessie rustig in en dat hielp. Netty bracht me nog meer tot rust en ik kwam er als herboren en ook energieker uit. Een echte aanrader!!

Spirituele beurs
Op zaterdag 7 oktober is Netty voornemens een Spirituele & Gezondheids beurs te organiseren in de MFA de Valuwe in Cuijk. Meer informatie hierover houdt de Socials van Netty in de gaten.

By Netty
Zadelmakersdreef 15, Cuijk
Tel: 06-46235387

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring