Kijken wat er wel kan!

De corona maatregelen beheersen je bedrijf...  Wat kan er nog wel???

De corona maatregelen beheersen je bedrijf...  Wat kan er nog wel???

“In het begin was dat wel even slikken”, zegt Jeroen. “Je kunt niks, je moet dicht en je klanten informeren, meer kun je niet. We hebben onze app meteen zo ingericht dat onze klanten er thuis mee aan de slag konden. We vroegen ze ook wat te doen met het abonnementsgeld. Gedeeltelijk terug, helemaal terug of kies je voor andere diensten die we aanbieden? Onze klanten waren erg loyaal en bleven ons trouw. Daardoor konden wij verder met onze plannen. We zijn ze daar erg dankbaar voor en hebben er alles aan gedaan om ze in beweging te houden!” Bewegen verlaagt immers het risico op ziekenhuis opname door corona en andere ziektebeelden.

Nieuwbouw
“Voordat we überhaupt van corona hadden gehoord, stonden we aan de vooravond van onze nieuwbouw. Even een pas op de plaats was zeker gewenst, maar aan de achterkant zijn we doorgegaan met het vele regelwerk, het verfijnen en uitdiepen van onze concepten en nieuwbouw. Het bedrijf, concepten en de nieuwbouw zijn ingericht op meer flexibiliteit en minder kwetsbaarheid voor de toekomst. Na vele hobbels die genomen moesten worden waar je als eerste initiatiefnemer op plan Hulsbeek tegen aan loopt, hebben we sinds november vorig jaar de bouwvergunning in huis. We zijn nu toe aan de volgende uitdaging het plannen van de bouw. Dit in corona tijd met tekorten aan grondstoffen, materialen en extra verhoogde bouwkosten. Tja, zoals het een sporter beaamt opgeven kennen we niet.

House of Yoga
“Een van de concepten die we bedacht hebben voor onze nieuwe vestiging, maar die nu al draait, is House of Yoga. Een team van specialisten, van fysiotherapeuten tot zeer beoefende yoga- en mindfulnessdocenten, hebben allen één passie: het verzorgen van trainingen voor body en mind. Gezamenlijk onderzoeken wij hoe de trainingen nog effectiever gemaakt kunnen worden. Van verantwoorde bewegingen en begeleiding tot aan de juiste muziek, sfeer, communicatie en bijpassende motivatie, zodat je voldaan en ontspannen ons ‘house’ verlaat.”

Juist nu en door de afgelopen onzekere en voor sommige angstige tijden is er veel meer behoefte aan rust en ontspanning gekomen bij mensen. Bij House of Yoga en House of Mindfulness verzorgen wij lessen en workshops op dit gebied. Kijk op onze nieuwe sites www.house-of-yoga.nl en www.house-of-mindfulness.nl Daar vind je ook onze nieuwe activiteit IN-TRINITY!

Tot ziens bij Active Studio!
 (024) 397 7555

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring