Laat mij je helpen en geniet van het leven!

Ingrid Bongarts uit Vortum-Mullem timmert al enige tijd aan de weg met haar Praktijk de Wilg voor Totaalbalans. Maar wat doet Ingrid nu precies? En wie en hoe kan ze helpen? Nieuwsgierig dat ik ben ga ik bij haar op de koffie.

Ingrid Bongarts uit Vortum-Mullem timmert al enige tijd aan de weg met haar Praktijk de Wilg voor Totaalbalans. Maar wat doet Ingrid nu precies? En wie en hoe kan ze helpen? Nieuwsgierig dat ik ben ga ik bij haar op de koffie.

“Ja soms heb je dat, je voelt je niet echt oke en je gaat maar door en voor je het weet gaat het steeds minder met je. Erg vervelend begint Ingrid. “Nou en dat is wat er ook met mij gebeurde. Ik werkte als administratief medewerkster en vond m’n werk verder prima. Tja, soms een pijntje hier en daar, hoofdpijn, stress, maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij. Niet dus! Ik dacht dit gaat niet goed en ging de studie ‘Totaalbalans’ volgen. Puur om mezelf goed te leren kennen. Wat herkende, ervaarde en leerde ik veel dingen! Er ging een wereld voor mij open, er vielen veel dingen op z’n plek. Dat voelde voor mij heel bijzonder. De behandelingen voelde goed, ik boekte resultaat; mijn klachten namen af en ik kwam beter in m’n vel te zitten.  Hier kon ik verder meer. In eerste instantie deed ik dit voor mezelf maar daar kon ik het achteraf niet bij laten. Ik wilde er meer mee gaan doen. De ambitie groeide om een eigen praktijk te starten. Ik had altijd al ‘iets’ voor mezelf willen beginnen. En zo geschiedde.”

“In mijn praktijk de Wilg voor Totaalbalans stop ik dagelijks mijn energie in kennis opdoen en praktijkvoering. Ik mag mensen helpen met hun problemen en klachten. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut dus werk met natuurlijke middelen. Deze test ik uit op basis van kinesiologie. We gaan een puzzel leggen om jou weer in balans te brengen. Alles op prioriteit. Daarbij biedt Totaalbalans de mogelijkheid om van meerdere facetten gebruik te maken. Ik werk vanuit mijn hart en ga ervan uit dat mijn cliënten dat ook zo ervaren ????.

Mijn praktijk en mijn werk zijn mijn trots! Door mijn eigen overtuiging en ervaringen, ben ik enorm invoelend, luister ik naar jou en ga ik mijn uiterste best doen om jou te helpen. Ik blijf graag met twee voeten op de grond staan, neem mijn werk serieus maar hou zeker ook van een lach!”

Herken jij dit en is het je wat waard om jezelf beter te gaan voelen? Dan wordt het nu écht hoog tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid. Bel mij, mail mij, ontdek mij!

Verder ben ik trots te vermelden dat ik half juli mijn opleiding Nieuwetijdstherapie afrond en ik mij ook Nieuwetijdstherapeut mag noemen. Mooie aanvulling voor mijn praktijk. Ook organiseer ik creatieve workshops en vrouwen-verwendagen. Heerlijke geniet momenten bij mij op een prachtige, landelijke locatie. Voel je welkom!

En mag ik je een tip geven? Zorg goed voor jezelf en liefst niet pas als de nood hoog is.

Praktijk de Wilg voor Totaalbalans
Ingrid Bongarts
St. Cornelisstraat 23, Vortum-Mullem
Tel. 06 - 13 89 67 59
ingrid@totaalbalansdewilg.nl

 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring