Learn from the past, prepare for the future

De zwagers Tonnie van Doorn en Theo Ebbers uit Groesbeek hebben een uniek concept bedacht voor teambuilding en teamontwikkeling: Past to Present. Ik sprak de heren over hun nieuwe bedrijf.

De zwagers Tonnie van Doorn en Theo Ebbers uit Groesbeek hebben een uniek concept bedacht voor teambuilding en teamontwikkeling: Past to Present. Ik sprak de heren over hun nieuwe bedrijf.

Tonnie
Tonnie werkt voor een gemeente en heeft vanaf 2003 diverse managementfuncties vervuld en teams gebouwd. “Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd, onder andere op het gebied van verandermanagement”, zegt hij. “Ik zie veel overeenkomsten tussen werkwijzen van teams en de operatie Market Garden. Gedurfdheid en creativiteit is van belang, maar brengt ook risico’s met zich mee, hiervan was ook sprake bij Market Garden. Deze overeenkomsten ging ik verder uitwerken en ik dacht na over wat teams hier van kunnen leren. Dit bracht mij op het idee van Past to Present, een bedrijf dat ik samen met Theo ben gestart.”

Theo
Theo heeft ruim 40 jaar ervaring als ondernemer en vanuit deze rol diverse teams aangestuurd. Hij is nog steeds actief als financieel adviseur binnen het kantoor. “Door mijn jarenlange ervaring en omdat ik vanuit mijn werk vaak fungeer als sparringpartner, herken ik als geen ander de uitdagingen, maar ook de valkuilen”, zegt hij. “Mijn doelstelling binnen Past to Present is om de deelnemers een event aan te bieden dat bijdraagt aan de teamontwikkeling binnen een organisatie. Met name zelfontplooiing is een speerpunt maar we zorgen ook dat er voldoende ruimte is voor ontspanning tijdens het event. Kort samengevat: Edutainment, een mix van Educatie en Entertainment.”

Een brug van het verleden naar het heden
Past to Present is zoals gezegd een uniek concept waarbij teambuilding en teamontwikkeling worden gecombineerd met historisch besef in een bijzondere setting. “Dit doen we door de geschiedenis van de grootste luchtlandingsoperatie in de Tweede Wereldoorlog op een bijzondere manier te begrijpen”, zegt Tonnie. “Dit alles gebeurt op historische locaties en in de prachtige heuvelachtige en bosrijke omgeving van Groesbeek. Mede doordat we gebruik maken van originele voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog beleven deelnemers de dag op een zeer bijzondere en leuke manier.”

Meer informatie zie onzie site of bel met 06 38 49 03 49.

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring