Lee Ho Fook is verhuisd!

Chinees-Indisch à la carte-restaurant Lee Ho Fook verhuisde begin dit jaar naar hun nieuwe stekkie aan de Kerkstraat 6 in Groesbeek.

Chinees-Indisch à la carte-restaurant Lee Ho Fook verhuisde begin dit jaar naar hun nieuwe stekkie aan de Kerkstraat 6 in Groesbeek.

Eigenaar Li Qui woont al dertig jaar in Groesbeek en runt al achtentwintig jaar het restaurant. Hij begon samen met zijn ouders maar runt de zaak nu alweer heel wat jaren alleen. Een begrip in Groesbeek en omstreken. We spreken met hem.

Li Qui is erg blij met de nieuwe locatie. “Het oude pand moesten we gaan verbouwen en toen ik hoorde dat dit pand vrij kwam, hoefde ik niet lang na te denken”, zegt hij. “Het is wat kleiner en daardoor ook intiemer en gezelliger om hier heerlijk te eten. We hebben het verbouwd en ingericht naar onze eigen stijl. Ons restaurant biedt nu plaats aan twintig personen, is voorzien van airconditioning en er is een ruime parkeergelegenheid. U kunt genieten van veelal traditionele gerechten, waarbij onze meesterkoks u kennis laten maken met de verfijnde Chinese, Indische en Kantonese keuken. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een uitgebreide lopend buffet. Uiteraard kunt u bij ons ook eten afhalen.”

Food bowls
Nieuw bij Lee Ho Fook zijn de food bowls, een heerlijk warm gerecht in een kommetje, bedoeld voor één persoon. Li Qui serveert vijf verschillende food bowls voor slechts € 8,- per stuk. Heerlijk en erg makkelijk! Hij denkt ook al na over het aanbieden van poké bowls. “Dat komt nog wel. Eerst maar eens een mooie frisse start maken hier aan de Kerkstraat”, besluit Li Qui.

Lee Ho Fook, Kerkstraat 6 Groesbeek, Tel: (024) 397 5538

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring