Linda laat jouw foto spreken

Fotograaf Linda Verweij fotografeert zowat haar hele leven al. Op negenjarige leeftijd begon het als haar hobby en tegenwoordig doet ze niet anders. Dag-in-dag-uit is ze met haar hobby bezig, ze maakte er haar beroep van. Ik sprak met haar.

Fotograaf Linda Verweij fotografeert zowat haar hele leven al. Op negenjarige leeftijd begon het als haar hobby en tegenwoordig doet ze niet anders. Dag-in-dag-uit is ze met haar hobby bezig, ze maakte er haar beroep van. Ik sprak met haar.

“Als ik met mijn camera wandel in de natuur ben ik gelukkig. Tijdens een shoot ben ik altijd op zoek naar de juiste energie zodat de modellen op hun mooist op de foto komen”, begint Linda. “Ik houd ervan met mensen om te gaan, ze moeten zichzelf kunnen zijn in een shoot. Daarom zijn mijn plaatjes gewoon spontaan, verrassend en dat is wat ik wil. Het leven kent veel mooie momenten dus hoe waardevol is het om die momenten vast te leggen om ze voor altijd terug te kunnen zien.  Fotograferen is mijn passie, het geeft me energie die ik weer aan de modellen teruggeef en die uiteindelijk ook weer van de foto’s afspat!”

Allround fotograaf
Linda doorliep een grafische opleiding en ging vervolgens naar de kunstacademie. In 2006 startte ze met ‘Linda Verweij Fotografie’. Haar expertises zijn portret-, bedrijfs-, bruids- en schoolfotografie.  Ze zette Hugo de Jong al eens op de foto, maar ook een zwerver en ze maakte profielfoto’s voor iemand die deze nodig had op Tinder. De ongedwongen sfeer maakt dat mensen zich snel thuis voelen bij Linda. “Geen dag is voor mij hetzelfde inderdaad, dat maakt mijn vak ook zo mooi. Ik vind het fijn om mijn klanten iets moois te kunnen bieden. Stel die klant van de Tinderfoto vindt zijn droomvrouw en gaat trouwen, dan is dat toch helemaal fantastisch! Foto’s houden herinneringen springlevend, daar word je toch blij van?”

Fotostudio
“Ik fotografeer je graag tijdens je werk, samen met je gezin, op jullie bruiloft of met je pasgeboren baby. Naast de mooiste portretten, maak ik sfeerfoto’s en productfoto’s. Een fotoshoot kunnen we zowel in mijn fotostudio als op locatie maken. Mijn fotostudio is in Malden, Kerkplein 12, daar kan ik met behulp van verschillende attributen en achtergronden mooie shoots verzorgen. Overigens ben ik op zoek naar een andere wat ruimere fotostudio, dus tips zijn altijd welkom”

Leren fotograferen
Linda deelt haar expertise erg graag met enthousiaste mensen. Tijdens een praktische workshop neemt Linda je mee op wandeling door de natuur. Hier leert ze je de eerste kneepjes van het vak. Met veel ervaring en kennis begeleidt Linda je en geeft persoonlijk advies, of je nu je telefoon of camera gebruikt, je gaat heel veel leren over fotograferen.

Linda Verweij Fofografie
Tel: 06-48313495
info@linda-verweij.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring