Luxe taarten op maat

Femke en Lieke Willems uit Groesbeek hebben een bijzondere en heerlijke hobby. De eenentwintigjarige tweeling deelt een grote passie voor het bakken van luxe taarten. Zij bakken en leveren taarten op maat voor u!

Femke en Lieke Willems uit Groesbeek hebben een bijzondere en heerlijke hobby. De eenentwintigjarige tweeling deelt een grote passie voor het bakken van luxe taarten. Zij bakken en leveren taarten op maat voor u!

Vanaf de zomer van 2020 doen ze dat professioneel onder de naam ‘BakeryLadiess’. En dat ze lekkere taarten, cupcakes en brownies maken mocht ik zelf proeven, heerlijk.

Dat het bakken van al dit lekkers echt een hobby van de meiden is blijkt wel wanneer ik vraag naar hun maatschappelijke carrière. Allebei zijn ze doktersassistente in het CWZ in Nijmegen. Naast hun werk besteden ze veel vrije tijd aan hun passie: bakken. “Het gebeurt inderdaad weleens dat als we thuiskomen we onze tas wegzetten en meteen aan het bakken slaan”, zegt Femke. “De weekenden zijn altijd druk. Het begon ooit met een taart, en voor we het wisten kregen we aanvraag na aanvraag, erg leuk. We bakken taarten voor vele gelegenheden, alles op maat en naar wens van de klant”. “Onze vriendjes weten dat en staan er beiden achter, ook aan hen  besteden we uiteraard de nodige  tijd”, vult Lieke aan. Vader Willems verbouwde zijn garage tot een mooie keuken, waar alles nu gemaakt wordt. “Ja dat was nodig, wij bakten voorheen alles hier in de keuken, dat was niet handig. We beschikken nu over een mooie eigen keuken, waar we erg blij mee zijn”, zegt Lieke. De zusjes Willems halen, als het even kan, de ingrediënten bij lokale ondernemers. Bavaroispoeder komt van De Zuidmolen, eieren halen ze bij Eierhandel Bach en de taarttoppers komen van ‘Made by Evelien. “Ja, en ons eigen heerlijke recept, dát is natuurlijk ons grote geheim”, lachen de meiden.

Op hun website staat een mooi overzicht van de heerlijke taarten en bestel je gemakkelijk je eigen luxe taart op maat!

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring