Mediterraan genieten bij Ottimo!

Onlangs openden Mariam Malwand en Piet Noordam hun delicatessenwinkel Ottimo aan de Promenade in Malden. Een mooie en sfeervolle winkel met het mooiste en lekkerste uit Italië. We spraken er met het stel.

Onlangs openden Mariam Malwand en Piet Noordam hun delicatessenwinkel Ottimo aan de Promenade in Malden. Een mooie en sfeervolle winkel met het mooiste en lekkerste uit Italië. We spraken er met het stel.

Mariam en Piet waren geen onbekenden voor me, ik kende ze nog van hun Italiaanse restaurant ‘Grano’ in Plasmolen. “Klopt, we hebben daar een leuke tijd gehad, daarna ook nog met restaurant ‘Pacho’ in Nijmegen. We hebben ook wat jaren wat anders gedaan”, zegt Piet. “Het begon toch weer te kriebelen; we wilden iets voor onszelf beginnen. En omdat we beiden een passie hebben voor Italiaanse producten, leek ons een Italiaanse delicatessenwinkel een gat in de markt. Onze passie én heerlijke producten delen met onze klanten, dat is toch fantastisch.” “We verkopen hier heerlijke en eerlijke vleeswaren, olijven en kazen, fantastische antipasti borrelplanken, cadeaupakketten voor elk budget, verse pasta, gezonde maaltijden, lunch en koffie”, vult Mariam aan. “Onze kracht zit met name in de kennis van de producten. Piet weet als kok perfecte combinaties van heerlijke producten te maken, om je vingers bij af te likken. We kneden, rijzen en bakken bijvoorbeeld elke dag de verse focaccia die we serveren voor de lunch, alleen die geur al, heerlijk! Je proeft hier letterlijk en figuurlijk de echte Italiaanse sfeer.”

Catering
“Bij Ottimo houden we zeker van een feestje”, zegt Piet “We denken graag mee om uw kleine of grotere feesten te laten slagen. Wij worden enthousiast van lange gedekte tafels rijkelijk gevuld met antipasti, kleurrijke salades en hartige taarten. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en onze mogelijkheden door te nemen.”

Kom gezellig langs en laat u verrassen!

Ottimo
Promenade 35-37, Malden
Tel: (024) 761 5535

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring