“Met oog voor detail”

Van Kuppevelt bouwadvies & ontwerp uit Milsbeek is een dynamisch en innoverend bureau met een frisse kijk op de bouw.

Van Kuppevelt bouwadvies & ontwerp uit Milsbeek is een dynamisch en innoverend bureau met een frisse kijk op de bouw.

Eigenaar Iwan van Kuppevelt zorgt al twaalf jaar voor verrassende ontwerpen. De ontwerpen worden standaard in 3D gepresenteerd. Dit zijn foto-realistische afbeeldingen. De combinatie van eigentijdse unieke ontwerpen en uitvoeringsgericht tekenwerk is de kracht van het bedrijf.

Het bureau is breed inzetbaar, van kleine verbouwingen tot woonhuizen en utiliteitsgebouwen. Dat doet Iwan al twaalf jaar in een straal van circa 20 kilometer rondom Milsbeek.  De laatste jaren zijn de werkzaamheden uitgebreid met het her-ontwikkelen van gronden en het herbestemmen van panden in met name het centrumgebied. Dit zijn vaak langdurige projecten. Van Kuppevelt regelt alle werkzaamheden vanaf de initiatieffase tot en met de eindoplevering.

Wat klanten als prettig ervaren is de persoonlijke benadering en het maken van een stappenplan. Het aangeven van een tijdspad geeft duidelijkheid en schept geen verkeerde verwachtingen. “De ontwerpfase vind ik een interactief traject. Ik betrek klanten direct bij de keuzes en uitgangspunten van het plan, zoals de uitstraling (look and feel) en de plattegrond indelingen”, zegt Iwan. Het doel is een degelijk en doordacht bouwplan te verzorgen, afgestemd op de wensen en het budget van de klant.” De laatste jaren zijn er meer wetten en regels bij gekomen, waardoor er ook meer partijen zijn die zeggenschap hebben over een bouwplan. Een goede sturing en coördinatie vanuit één partij geeft structuur in uitvoering en planning. Ook dit is één van de taken van Van Kuppevelt.

Op de website zijn de meest actuele projecten in beeld gebracht en kunt u de diverse diensten en stappenplannen bekijken.

Iwan van Kuppevelt, tel: 06-53883044

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring