Metamorfose Van Wely Optiek

Klanten voelen zich hier erg thuis!

Van Wely Optiek aan de Spoorstraat is al sinds 1965 dé optiekzaak in de regio. Ooit begon Van Wely in Boxmeer en vanaf 1994 is er ook een vestiging in Gennep. Afgelopen jaar onderging de winkel aan de Spoorstraat een mooie verbouwing. We gaan op de koffie met eigenaresse Fabienne van Wely.

Klanten voelen zich hier erg thuis!

Van Wely Optiek aan de Spoorstraat is al sinds 1965 dé optiekzaak in de regio. Ooit begon Van Wely in Boxmeer en vanaf 1994 is er ook een vestiging in Gennep. Afgelopen jaar onderging de winkel aan de Spoorstraat een mooie verbouwing. We gaan op de koffie met eigenaresse Fabienne van Wely.

“Ja, we zijn supertrots op het resultaat”, begint Fabienne. “Het heeft even geduurd, maar we hebben het nu precies zoals we graag willen hebben: een overzichtelijk winkel die helemaal met de tijd is meegegaan en er superhip uitziet. Klanten voelen hier zeker thuis! We hebben veel refurbished materialen gebruikt, dus veel materiaal hebben we een tweede leven gegeven. Onze kastjes bijvoorbeeld en ook de lederen handgrepen zijn van gebruikt materiaal, helemaal van deze tijd. We hebben tijdens de verbouwing ook gedacht aan lokale ondernemers, wij vinden dat het zo hoort, en zie hoe mooi het is geworden, daar zijn we echt trots op.”

“Bij ons draait het niet alleen om de bril of de contactlens, maar vooral om zorg voor jouw oog. Op basis van een onderzoek geven wij duidelijke adviezen waarbij het gaat om de oplossing, niet om de klacht. Al hebben we de beste apparatuur, goed luisteren naar jouw wens blijft het allerbelangrijkst. Hierdoor voelen klanten zich op hun gemak en dat werkt. Klanten vinden onze winkel gezellig, de gezelligste winkel waar je de leukste brillen vindt! We willen dan ook graag meer zijn dan alleen een optiekzaak met wanden vol brillen. Van Wely Optiek wil een plek zijn waar iedereen zich thuisvoelt, zodat je naar binnenloopt ook als je eigenlijkgeen bril of contactlenzen nodig hebt. Het draait namelijk niet om de bril, maar om jou als klant.”

“In onze vernieuwde en moderne winkel vind je een uitgebreide impressie van de monturen en zonnebrillen van een aantal merken dat wij verkopen. Zo krijg je alvast een mooie indruk van de verschillende stijlen in onze collectie. Wil je een stijlvol design montuur van Fleye of ben je juist op zoek naar een stoer montuur van Salt? Ons vakkundig, vertrouwd en enthousiast team staat graag voor je klaar. Wij zijn betrokken bij onze klanten en de passie voor oogmode en contactlenzen ervaar je echt bij ons. Samen zorgen we ervoor dat elke klant in een ongedwongen sfeer lekker kan shoppen en we helpen je met het beste advies wanneer jij het nodig hebt. Kom snel naar de winkel en maak kennis met Fabiënne, Mariëlle, Gaston en Olaf. De koffie staat klaar! Wees welkom!”

Van Wely Optiek
Spoorstraat 117b | Gennep
Tel: (0485) 51 29 41
gennep@vanwelyoptiek.nl

Steenstraat 49 | Boxmeer
Tel: (0485) 57 19 66
boxmeer@vanwelyoptiek.nl 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring