MWP Houtmaatjes bestaat vijf jaar!

Houtproducten en zorg op maat

Houtproducten en zorg op maat

MWP Houtmaatjes in Heijen is een kleine zelfstandige sociale werkplaats. Dit jaar vieren ze hun vijfjarig bestaan, dit werd 1 april gevierd met een succesvolle open dag. Ik spreek over het bedrijf met Cornel Gartsen, Robert Bomers en zorgmedewerker Nanda van Woerden.  

“Veel mensen kennen ons al van onze houtproducten: buiten-en binnenmeubelen, veranda's, overkappingen en noem maar op”, zegt Cornel. “Maar we zijn méér dan alleen een timmerbedrijf: we bieden op de eerste plaats dagbesteding en zorgbegeleiding op kleine schaal, en zijn daarnaast een productiebedrijf waar we op maat houten producten maken. Een zinvolle invulling van de dag geeft onze deelnemers voldoening, het biedt hen structuur, kansen en perspectief. We zien mensen opbloeien door hun deelname aan het concrete productieproces. En dat alweer vijf jaar.”

“We zijn een sociale werkplaats waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen”, vult Nanda aan. “Dit doen we door onze deelnemers mee te nemen in het arbeidsproces van begin tot eind. We kijken naar hun individuele mogelijkheden en zetten daar op in. We bieden ze een fijne en veilige werkplek waar een ieder zichzelf mag en kan zijn, en gewaardeerd wordt. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom! Affiniteit of ervaring met het werken met hout is fijn, maar absoluut niet noodzakelijk.’’

MWP staat voor maatwerkplaats. Dit is niet alleen van toepassing op de zorg, maar ook op de producten. Bij MWP Houtmaatjes maken ze alles zelf, alles op maat en naar wens van de klant. Denk aan een kast, sidetable, tafel, loungeset, bed, buitenkeuken, projectinrichting, werktafel, vogelhuis, interieur voor restaurants en zorginstellingen en nog veel meer. Maar ook voor grotere projecten zoals  een tuinhuis, overkapping en veranda ben je hier aan het juiste adres.

meer info:

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring