NEI is inzetbaar voor iedere klacht

Neuro Emotionele Integratie (NEI) lost op een vriendelijke manier emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s definitief op.

Neuro Emotionele Integratie (NEI) lost op een vriendelijke manier emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s definitief op.

Je wordt je bewust van de kern van je probleem en leert het loslaten waardoor de belemmering verdwijnt. De energie kan weer gaan stromen en je klacht vermindert of verdwijnt zelfs. Zweverig? Dat dacht ik in eerste instantie wel, maar ik kan nu uit ervaring zeggen: het is niet zweverig, maar je moet er voor openstaan. Ik spreek daar over met NEI therapeute Brenda Josemanders. Nieuwsgierig dat ik ben, probeer ik het uit.

“Heel simpel, als een computer op de achtergrond een virus heeft, kan dat aan de voorkant een klacht geven. Zo werkt het ook met jouw lichaam: wanneer je zaken niet goed verwerkt, kunnen blokkades ontstaan en deze kunnen zich op verschillende manieren uiten”, zegt Brenda. “NEI is inzetbaar voor iedere klacht, lichamelijk en geestelijk.”

“Mijn eerste ervaring met NEI was in 2018, ik had veel lichamelijke klachten. Dit belemmerde mijn functioneren in mijn persoonlijke, sociale leven en op het werk. Na een NEI sessie merkte ik meteen resultaat. Ik was veel minder moe en er kwam veel in beweging, zowel fysiek als emotioneel. Wauw, dacht ik, daar wil ik zelf ook iets mee. Toen ben ik zelf de opleiding NEI gaan volgen, dit heeft me veel gebracht, ik heb meer energie, ik ben vrolijker, kortom ik zit lekker in mijn vel, en dat wil ik graag delen met anderen.”

Ik begin de sessies altijd met te testen wat het lijf nodig heeft. Dat kan zijn NEI, levensboompaden, lijfkracht herstel of healing. Tijdens healing voel ik met mijn handen (zonder je aan te raken) je energieveld en voel dan waar je wel en niet in balans bent. Door energieblokkades schoon te maken en in beweging te brengen wordt je zelfhelend vermogen in gang gezet. Bij lijfkracht herstel optimaliseer je de energie toestroom in het lichaam, waardoor je lichaam kan gaan herstellen.

Levensboompaden geeft je door middel van het leggen van kaarten mooie inzichten. En alles heeft resultaat, ik heb al veel mensen, van kinderen tot ouderen, mogen helpen. Erg leuk om samen de effecten te ervaren, dat geeft energie voor zowel mijn cliënt als voor mij”, besluit Brenda. Voor meer informatie kunt u mij bellen, appen of mailen of een kijkje nemen op mijn site of bel me op telefoonnummer: 06-13091911

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring