Nieuw in Bergen: Goed Gestyled Fashion

Betaalbare damesmode voor alle leeftijden

Betaalbare damesmode voor alle leeftijden

Afgelopen september openden Lieke Mooren en Silvia Elbers hun eigen dameskledingzaak aan Mosaïque 14 in Bergen: Goed Gestyled Fashion. Een hippe winkel met betaalbare kleding voor dames in alle leeftijden. Topic nam er een kijkje en sprak met de dames.

“Ja, mooi hè, we zijn er zo trots op”, begint Silvia. “We komen beiden uit Well en kennen elkaar via onze kinderen, de carnaval en de muziek. We hadden het er wel eens over gehad en wisten van elkaar dat we wel ambitie hadden een kledingzaak te willen beginnen. Begin van dit jaar begon dat serieuze vormen aan te nemen en we besloten  het ook écht te gaan doen. Een erg spannende, maar vooral ook leuke tijd: een pand zoeken, verbouwen, kleding inkopen en dan openen!” “Ja, dat klopt, het was vooral leuk om te doen, je bent toch bezig met je eigen winkel en die richt je ook naar je eigen smaak in”, vult Lieke aan. “Silvia heeft jarenlange ervaring in de verkoop van kleding, ik kom uit een kapperszaak, waar we ook een winkel hadden, dus de verkoop zit er ook in. Maar het was ook wel spannend, samen een winkel hebben. Is de klik er en hebben we dezelfde smaken en ideeën. En jawel het klikt erg goed, we vullen elkaar goed aan en zitten altijd op een lijn.”

Goed Gestyled Fashion verkoopt kleding van merken zoals Lofty Manner, Fluresk, C&S en Jacqueline de Yong. Een leuke winkel met twee enthousiaste dames die graag voor je klaarstaan! Een ware aanwinst voor winkelcentrum Mosaïque.

CORONA UPDATE:
Helaas hebben wij de ook deuren moeten sluiten. ???? Maar wat wel kan is Click and Collect. We blijven jullie alle mooie dingen laten zien via social media. Zie je iets leuks? Stuur ons een berichtje 06-53461680. Wil je FaceTimen in onze mooie winkel laat het ons weten. Tot ziens op Social Media!! 

Goed Gestyled Fashion, Mosaïque 14 Bergen,

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring