Nieuw in Wijchen: Castello 5

In mei opent Karam Sadiq zijn Pizzeria aan Kasteellaan 5 in Wijchen. De Wijchenaar is er de afgelopen maanden al veelvuldig te vinden; hij is het pand aan het verbouwen en richt het in naar eigen smaak en stijl. Topic ging bij hem op de koffie.

In mei opent Karam Sadiq zijn Pizzeria aan Kasteellaan 5 in Wijchen. De Wijchenaar is er de afgelopen maanden al veelvuldig te vinden; hij is het pand aan het verbouwen en richt het in naar eigen smaak en stijl. Topic ging bij hem op de koffie.

Karam afkomstig uit Irak woont al zeven jaar samen met zijn vrouw, die tandarts is, en twee dochters in Wijchen. Karam is een bezige bij, heeft veel doorzettingsvermogen en wil graag iets moois opbouwen in Wijchen. “We voelen ons erg thuis en zeer welkom in Wijchen, met mijn Pizzeria wil ik er zijn voor de Wijchenaar”, zegt hij. Karam studeerde in Irak Landbouwkunde aan de universiteit, dus productkennis heeft hij zeker. In Nederland werkte hij als pizzabakker in Italiaanse restaurants in Amsterdam en Nijmegen.

“Ja, ervaring heb ik genoeg”, zegt hij. “In de restaurants waar ik werkte serveerden we Italiaanse specialiteiten, dat ga ik straks ook in mijn eigen restaurant doen. Ik ga werken met verse producten en gebruik heerlijke specerijen, en dat proef je echt terug in de gerechten. Maar naast deze lekkernijen en pizza’s ga ik ook shoarma, döner, friet en snacks verkopen. Mijn Pizzeria krijgt de naam ‘Castello 5’, genoemd naar het adres: Kasteellaan 5. Ik wil het restaurant laten uitgroeien tot een goed, kwalitatief en gezellig restaurant, waar je lekker kunt zitten, een praatje kunt maken en heerlijk kunt eten. Elke klant moet hier tevreden en voldaan naar buiten gaan, dan pas zijn wij dat ook.”

Het sterke punt van ‘Castello 5’ is dus dat Karam er naast eigenaar ook de pizzabakker is. Hij luistert naar de gasten, werkt met kwalitatief hoogwaardige (streek-)producten en weet hiervan elke keer weer iets heerlijks te maken. Naast een uitgebreide menukaart staat Karam open voor suggesties en (dieet-)wensen van de gasten. “Wat ik al vertelde, als de klant geniet en tevreden is, zijn wij dat ook”, besluit hij.

Pizzaria Castello 5 is gevestigd in het hartje van Wijchen, Kasteellaan 5

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring