Nieuwe bedrijfsleiding Hagemans Verf

Luuc Hagemans en Joost Kosman zijn sinds dit jaar de nieuwe directeuren binnen het familiebedrijf Hagemans Verf. De twee jonge Groesbekenaren hebben hun eigen taakverdeling binnen het bedrijf. Ik ga bij ze op bezoek en constateer en verbaas me enigszins dat Hagemans Verf véél méér is dan de winkel die ik ken aan de Kloosterstraat…

Luuc Hagemans en Joost Kosman zijn sinds dit jaar de nieuwe directeuren binnen het familiebedrijf Hagemans Verf. De twee jonge Groesbekenaren hebben hun eigen taakverdeling binnen het bedrijf. Ik ga bij ze op bezoek en constateer en verbaas me enigszins dat Hagemans Verf véél méér is dan de winkel die ik ken aan de Kloosterstraat…

Luuc
Luuc is alweer de derde generatie Hagemans in het van oorsprong Groesbeekse bedrijf. “Ik werk al vanaf 2010 in het bedrijf. Ik begon als vakantie- en- zaterdaghulp in, wat toen nog het bedrijf van mijn vader en mijn oom Vincent was. Na mijn opleiding commerciële economie ben ik hier ‘echt’ in dienst gekomen”, zegt Luuc. “We keken wat ik echt zou kunnen toevoegen. Dat werd het private label-concept: we verkopen een compleet assortiment verf in een voor de klant gepersonaliseerde uitstraling. Dit doen we landelijk. Winkeliers zijn op zoek naar onderscheidend vermogen en wij bieden dat. De verf maken we niet zelf maar we verzorgen wel de huisstijl. Een niche markt, die we elke dag nog zien groeien, een leuk en uniek concept!

Joost
Joost kwam in 2001 in dienst en begon in het magazijn. Hij groeide door naar de afdeling inkoop, stuurde die aan en werd bedrijfsleider. Nu is hij dus samen met Luuc verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. “Ja ik zit er al een hele tijd en het Hagemans-Verf-bloed zit in mijn lijf”, aldus Joost. “Ik hoefde dan niet lang na te denken toen Luuc me vroeg om samen deze klus aan te gaan. Ik denk dat het een mooie uitdaging is om nog meer klanten naar onze winkel annex magazijn hier in Nijmegen te halen. Onze keuze is echt enorm en we voorzien elke klant naar wens! Wij zijn een professionele partij zwaar de vakman (schilder- en klusbedrijf) voor goede producten en goed advies terecht kan. En dus ook niet duurder dan onze concurrentie. Veel schilder- en klusbedrijven, hout,-metaalindustrie, spuiterijen maar ook de retail branche uit heel Nederland voorzien wij van producten.”

Rolverdeling
De rolverdeling van de mannen is ook helder. Luuc is het aanspreekpunt voor de retail branche en Joost is er voor de industriële partijen. Samen regelen ze de vele soorten bouwverf en sturen ze het bedrijf aan. “Leuk verwoord en het klopt ook, maar het is niet dat we elkaars expertises niet kennen, we zijn een twee-eenheid. We weten precies van elkaar waar we mee bezig zijn, hebben precies dezelfde visie voor Hagemans Verf en juist dat maakt ons tot een goed team.”

Nieuw pand
Eind 2021 kochten we dit pand aan en maakten het geheel energieneutraal. We hebben de buitengevel goed geïsoleerd, vloerverwarming aangelegd en de ramen voorzien van HR+++ beglazing. In het weekend van hemelvaart  zijn we verhuisd en we hebben het met al ons personeel helemaal ingericht zoals het er nu staat. En zeg nu zelf, het ziet er toch fantastisch uit! Klanten worden hier vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Onze goede service en kennis van zaken is echt onze kracht. Dat geldt uiteraard ook voor onze groothandel in Arnhem en voor de winkel in Groesbeek, waar particulieren terecht kunnen. Ook daar staan mensen die weten waar ze het over hebben en uitgebreid de tijd nemen voor onze klanten. Dat is onze kracht en dat past perfect bij Hagemans Verf.”

Hagemans Verf 
Dr. de Blécourtstraat 11, Nijmegen
Tel: (024) 377 42 72

Filiaal: Blankenweg 24b, Arnhem 026 361 41 67
Winkel: Hagemans Verf & Wonen, Kloosterstraat 27, Groesbeek

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring