Nieuwe eigenaren bij Zwitserloot dak

Duurzaam werken en een goed product leveren

Duurzaam werken en een goed product leveren

Na 56 jaar werkzaam te zijn geweest, waarvan 33 in zijn eigen bedrijf, ging afgelopen voorjaar Gerrit Zwitserloot van het gelijknamige bedrijf Zwitserloot Dak, met pensioen. Bas Bakker en Mark Zwitserloot namen het bedrijf van Gerrit over. Topic sprak met het drietal.

“Met een gerust hart draag ik mijn bedrijf over aan deze twee mannen”, begint Gerrit. “Bas en Mark maken al respectievelijk zeventien en vijfentwintig jaar deel uit van de familie die Zwitserloot Dak heet. En ‘familie’ zeg ik met trots. Veel van de medewerkers werken hier al lang, dat zegt wel iets over de binding met het bedrijf. Ik weet zeker dat Bas en Mark dit voort kunnen zetten. Zoals het vroeger ging zal niet meer zo gaan, nu is de tijd anders, sneller en veel digitaler. Vroeger ging ik de bouwen af om af te rekenen, dat is tegenwoordig ondenkbaar. Alles gaat via de pc, internet is alles. Dat is niks voor mij, maar de jongelui, lees Bas en Mark, weten daar alles van. Ik ga mooi genieten van mijn vrije tijd, vrouw, kinderen, kleinkinderen en mijn volkstuintje. Zeker zal ik nog weleens binnenwandelen.”

“We zijn blij dat de overdracht goed is verlopen en dat wij dit mooie bedrijf mogen voortzetten”, zegt Mark. “We zijn al geruime tijd bezig met deze overname en zijn er nu helemaal klaar voor. We kennen het bedrijf en onze collega’s door en door. Dat is belangrijk en dat heeft Gerrit ons ook meegegeven: toon betrokkenheid en zorg voor goede werkomstandigheden, zo blijft de werksfeer goed, leveren je mensen een goed product af en houd je het bedrijf in takt.”

“Het is tegenwoordig alert zijn, duurzaam bezig zijn en jezelf onderscheiden van de rest, dan doe je het goed”, vult Bas aan. “Dat doen wij zeker. We zijn eerlijk en betrouwbaar, werken duurzaam en hebben oog voor ons eindproduct. Door een optimale service tegen een betaalbare prijs en het leveren van een goed product, onderscheiden wij ons. Wanneer de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Daarnaast zijn we altijd opzoek naar goede enthousiaste vakmensen en leergierige jongeren die bij ons alle kansen krijgen om  zich te ontwikkelen tot een ervaren dakdekker of timmerman. 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring