No-nonsense bij LEFF advocaten

LEFF advocaten is een modern en jong advocatenkantoor bestaande uit een hecht team van drie advocaten dat ruime ervaring heeft in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Het team bestaat uit Anne Winters uit Nijmegen, Piet Janssen uit Groesbeek en Thom Hermens uit Gennep.

LEFF advocaten is een modern en jong advocatenkantoor bestaande uit een hecht team van drie advocaten dat ruime ervaring heeft in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Het team bestaat uit Anne Winters uit Nijmegen, Piet Janssen uit Groesbeek en Thom Hermens uit Gennep.

Nadat ze samen bij een advocatenkantoor hebben gewerkt en zich in de loop der jaren een unieke aanpak vol lef eigen hebben gemaakt, sloegen de drie de handen ineen en openden ze dit voorjaar hun eigen kantoor in Nijmegen. Anne, Piet en Thom zijn aan elkaar gewaagd. Hun denkwijze, visie en no-nonsense mentaliteit maken ze tot een goed team. Zij staan klaar om naar uw verhaal te luisteren en hebben oog voor het persoonlijke aspect achter het juridische probleem.

De doelgroep van LEFF advocaten betreft ondernemers en particulieren. LEFF advocaten legt zich toe op die rechtsgebieden waar u als (MKB) ondernemer het meeste mee in aanraking komt en die ook voor u als particulier relevant zijn. Aangezien de verschillende rechtsgebieden dikwijls nauw met elkaar verbonden zijn, vindt LEFF advocaten kennis van en ervaring in verschillende rechtsgebieden van groot belang voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Goede juridische dienstverlening is immers maatwerk en een specifieke vraag kan zelden los worden gezien van het ‘complete plaatje’. LEFF onderscheidt zich graag als uw sparringpartner en daarbij is een brede juridische blik onmisbaar. Anne heeft expertise in het strafrecht en het familierecht, terwijl Piet en Thom zich met name richten op de overige rechtsgebieden waarmee ondernemers en particulieren veelal in aanraking komen (zoals het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en verzekeringsrecht). Klanten zijn niet enkel toegewezen aan de kennis van één advocaat; de drie advocaten werken nauw met elkaar samen.

“Wij kenmerken ons door een professionele en betrokken aanpak en we leveren hoogwaardige juridische bijstand tegen een scherp tarief”, aldus Piet. “Geen eindeloze adviezen, maar een pragmatische benadering en een heldere aanpak: korte lijnen, geen drempels. Wij zijn bereikbaar als je ons nodig hebt en we zijn recht door zee, oftewel no-nonsense. Met het belang en het doel van onze cliënt voor ogen streven wij naar het best haalbare resultaat. Als de klant tevreden is met onze inzet en de uitkomst van onze werkzaamheden, dan is onze doelstelling  behaald. Het liefst natuurlijk onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Ook als u niet zeker weet of uw vraagstuk of geschil bij ons kantoor past, horen wij dat graag. We kunnen dan samen kijken of wij iets voor u kunnen betekenen of dat we u bijvoorbeeld vrijblijvend doorverwijzen naar een andere (juridische) dienstverlener.” LEFF advocaten werkt samen met meerdere rechtsbijstandsverzekeraars, zodat ook een beroep op de drie advocaten kan worden gedaan als u voor rechtsbijstand verzekerd bent.


Waldeck Pyrmontsingel 77
6524 BA  NIJMEGEN
Tel: (024) 200 67 17

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring