Ontdek de beste opslag bij Self-Storage Groesbeek

Stefan van Tol uit Groesbeek is eigenaar van hoveniersbedrijf ‘Het groene leven tuinen’. Naast zijn drukke baan als hovenier opende hij onlangs Self-storage Groesbeek. Daar wil ik graag meer over weten, ik sprak met hem over dit nieuwe fenomeen.

Stefan van Tol uit Groesbeek is eigenaar van hoveniersbedrijf ‘Het groene leven tuinen’. Naast zijn drukke baan als hovenier opende hij onlangs Self-storage Groesbeek. Daar wil ik graag meer over weten, ik sprak met hem over dit nieuwe fenomeen.

Een Self-storage faciliteit, ook wel bekend als opslagruimte voor eigen gebruik, is een bedrijf dat individuen en bedrijven de mogelijkheid biedt om ruimte te huren voor het opslaan van hun persoonlijke bezittingen, meubels, archieven, inventaris enz. enz.” begint Stefan. In Groesbeek was deze optie er nog niet, nu dus wel.

“Niet zomaar ineens, nee voor mijn hoveniersbedrijf was ik zelf opzoek naar een locatie”, zegt Stefan. “In diezelfde tijd zochten mijn schoonouders een opslag voor tijdens de verhuizing en kwamen bij een Self-storage in Boxmeer uit. Toen dacht ik, dat kan toch ook in Groesbeek, zo geschiedde. Let wel, zo snel ik het nu zeg, is het niet gegaan. Het begint met een marktonderzoek, het maken van een plan, een geschikte kavel zoeken, financiering regelen, vergunning aanvragen, bouwen van, inrichting bouwen, beveiligingsmaatregelen, betalingssysteem en een overzichtelijke website. Voor mij was dit allemaal nieuw, maar ook erg leuk om het allemaal uit te zoeken. Nu kun je via de website een opslagruimte reserveren. Alles gaat automatisch, huren, betalen, toegangscode en men kan in het pand. Ik heb er nagenoeg geen omkijken naar.”

Bij Self-storage Groesbeek kun je al een ruimte huren van 1 m2 (3 m3) en max 7 m2 (21 m3) de minimale afname is twee weken. Je kunt er 24 uur per dag terecht met je persoonlijke code. In de toekomst wil Stefan zijn service gaan uitbreiden met de verhuur van verhuisdozen, stellingen en een aanhanger.

Ook nieuw: Voor het pand staat een Post pakketwand! Hier kunnen inwoners van Groesbeek hun pakketten naar toe laten sturen en deze 24/7 ophalen. Ook is het mogelijk Pakketten retour te sturen.


Self-Storage Groesbeek

De Ren 5a | Groesbeek

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring