Passie voor Amerikaanse classics

Wolth Autorepair in Groesbeek is sinds enige tijd het adres voor onderhoud en reparatie van met name Amerikaanse auto’s, pick-ups en Vans. Nieuwsgierig dat ik ben, ben ik er op de koffie gegaan.

Wolth Autorepair in Groesbeek is sinds enige tijd het adres voor onderhoud en reparatie van met name Amerikaanse auto’s, pick-ups en Vans. Nieuwsgierig dat ik ben, ben ik er op de koffie gegaan.

Wanneer ik de garage binnen kom lopen, lijkt het wel alsof ik een filmset uit de jaren ‘50/’60 binnenloop. Op de achtergrond rock & roll sfeermuziek uit die tijd, de reuk van olie en op de brug een mooie, rode Amerikaan. Om me heen zijn de wanden bekleed met emaille borden. Wanneer eigenaar Egbert-Sjoerd komt aanlopen is het plaatje compleet. Hij draagt zelfs stijlvolle kleding uit die tijd.

“Ja, deze garage is mijn passie, mijn hobby en mijn werk”, zegt Egbert-Sjoerd. “Mijn klanten hebben dezelfde passie, anders rij je geen Amerikaan. Ik help ze graag hun auto te repareren, restaureren of te onderhouden. Vooraf bespreken we wat de wensen zijn en daarna ga ik aan de slag. In de loop der jaren heb ik een groot assortiment aan originele onderdelen liggen, maar ik kan ze ook altijd bestellen. Ik lever onderdelen tegen concurrerende prijzen en je kunt hier terecht voor levering en montage van banden. Wat ik het liefste doe en waarin ik goed ben, is de fijn afstelling van de motor. Ook voor de APK weet ik wat nodig is en kan dus snel vooraf zien of jouw auto voldoet aan alle keurpunten.”

Kom sfeer proeven
Elke zaterdag is er een vrije inloop!
Ben je op zoek naar iets speciaals? Vraag het, want wellicht kan Egbert-Sjoerd je helpen!
Oh ja, Egbert-Sjoerd heeft ook nog leuke ruimtes te huur, informeer ernaar!

Wolth Autorepair
Industrieweg 18 Groesbeek
Telefoon 06 21 50 52 52

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring