Persoonlijk advies schept een band

Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf.

Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf.

Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die vind je bij Veldsink Advies in Gennep.

Even voorstellen: Ibtisam el Moudni
“Mijn naam is Ibtisam el Moudni, aangenaam! Ik ben opgegroeid in Gennep en woon daar samen met mijn partner en twee dochters. Na mijn opleiding heb ik elders ervaring opgedaan, die nu bij Veldsink Advies uitstekend van pas komt. Als Adviseur Binnendienst geef ik onze klanten persoonlijk advies. Dat kan gaan over vermogen, maar ook over de financiële situatie en planning, zowel particulier als zakelijk. Daarbij vind ik het belangrijk dat ik de klant ken, goed luister, weet hoe zijn/haar situatie is zodat ik daar een passend advies bij kan geven. Het gaat erom dat de klant tevreden is en zich vertrouwd voelt bij ons. Het feit dat ik ook uit Gennep kom en weet wat er hier speelt, draagt daar zeker aan bij. Dat schept tóch een band.”

Altijd dichtbij, welkom bij Veldsink Advies in Gennep
Ons kantoor bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële vraagstukken. Kleinschalig, duidelijk en in staat om complexe materie toegankelijk te maken. Wij bieden je een luisterend oor en hebben aandacht voor jouw wensen en behoeften. Om jouw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden leren wij je graag beter kennen. Juist dan kunnen we jou het beste helpen.

De kracht van de Veldsink organisatie is dat we met onze vestiging in Gennep betrokken en dicht bij jou als klant staan. Je loopt gewoon bij ons binnen voor een vraag of persoonlijk advies. Bij ons regel je jouw financiële zaken zoals jij dat wilt, bij ons op kantoor of thuis via internet.

Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Wij zijn er voor je! Ook voor bankzaken kun je bij ons terecht, wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Wees welkom op ons kantoor aan Spoorstraat 121 in Gennep!
Telefoon (0485) 36 16 23 gennep@veldsink.nl 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring