Presteren is meer dan alleen hard werken

Robin Theunissen begon afgelopen zomer zijn eigen sportstudio aan de Pannenstraat in Groesbeek, genaamd: REVITALICE. Een langgekoesterde droom komt hiermee uit.

Robin Theunissen begon afgelopen zomer zijn eigen sportstudio aan de Pannenstraat in Groesbeek, genaamd: REVITALICE. Een langgekoesterde droom komt hiermee uit.

Robin is in het dagelijks leven drie dagen per week werkzaam bij defensie bij de Luchtmobiele Brigade als opleider en trainer. De overige dagen is hij in zijn studio te vinden. Daar helpt hij graag mensen die willen werken aan zichzelf, die weer helemaal vitaal willen zijn en goed in hun vel willen zitten. “Klopt, tijdens een intensief revalidatietraject bij defensie kwam ik erachter hoe belangrijk het is om jezelf vitaal te voelen”, vertelt hij. “Ik miste tijdens dit traject de persoonlijke aandacht en dacht: dat kan ook anders, nee sterker nog: dat móet anders. Ik ben toen in 2016 de opleiding sportinstructeur gaan volgen. Eind 2016 stagneerde de opleiding door een missie naar Mali, maar ik heb het later afgemaakt. Toch kon ik mijn ei als sportinstructeur niet goed kwijt. Ik wil mensen begeleiden en niet ‘zomaar iets’ laten doen. In 2019 ben ik daarom bij een sportschool gaan werken en nu heb ik mijn eigen sportschool, mijn ultieme droom.”

Robin vindt persoonlijke begeleiding belangrijk en traint vaak één op één met zijn klanten. In de avonduren draait hij met een groep van maximaal zes personen, dat is nog goed te begeleiden. Het is niet alleen het trainen, nee Robin geeft ook advies op maat en hij werkt samen met een haptotherapeut, die in zijn studio gevestigd is. ”Presteren is zoveel meer dan alleen hard werken. Het is een gezonde balans vinden tussen voeding, ontspanning en bewust bewegen. Ik help je graag het beste uit jezelf te halen; voeding, beweging, ontspanning & mindset staan hierin centraal. Dat is voor ieder individu weer anders, daarom is advies op maat daarbij essentieel.”

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring