Professionele salon in een mooi ambiance!

Chantal Heijligers is al achtentwintig jaar kapster. Juni 2019 opende ze haar eigen salon ‘Hairstudio Chantal’ in Siebengewald. Daarvóór deed ze ervaring op in andere salons en als ambulant kapster. We spraken met haar.

Chantal Heijligers is al achtentwintig jaar kapster. Juni 2019 opende ze haar eigen salon ‘Hairstudio Chantal’ in Siebengewald. Daarvóór deed ze ervaring op in andere salons en als ambulant kapster. We spraken met haar.

“Ja, ik ben erg trots op mijn salon”, zegt Chantal. “We hebben een gedeelte aan ons huis gebouwd en daarin mijn kapsalon helemaal naar wens ingericht. Ik ben er erg blij mee. Heerlijk aan huis en toch een aparte salon met eigen ingang, toilet en keuken. Echt ideaal en natuurlijk komen er altijd leuke klanten over de vloer. In mijn kapsalon ontbreekt het aan niets, alles wat je nodig hebt om professioneel kapster te zijn is er.” Chantal werkt met het professionele merk Kevin.Murphy. “Ja, daar ben ik erg enthousiast over. De producten zijn parabeen- en sulfaatvrij, eco friendly en cruelty free. De verpakkingen zijn van gerecycled materiaal, dat spreekt me ook aan. Maar natuurlijk de resultaten ervan zijn super, ik werk er graag mee en volg jaarlijks ook diverse trainingen en workshops. Daarnaast ben ik verkooppunt van de Kevin.Murphy producten en van van Ibiza hairwraps en Hairjewelz by Elle, dus ook genoeg leuke armbandjes en haaraccessoires op voorraad.

Kwaliteit, oog voor detail en persoonlijke aandacht staan altijd voorop. Ik vind het belangrijk om een sfeervolle plek te creëren waar gezelligheid belangrijk is en waar gasten een moment voor zichzelf hebben. Eventjes zonder alle hectiek van alledag, maar pure focus op jezelf. En tegenwoordig ook veiligheid, ik heb de salon coronaproof ingericht, zodat we corona buiten de deur houden. Mede daardoor werk ik uitsluitend op afspraak maar bel gerust voor vrijblijvend advies of informatie.

Haarstudio Chantal, Callunastraat 8 Siebengewald  tel. 06-222 99 461

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring