Professionele salon met vriendelijke prijzen!

Door de coronamaatregelen gesloten, hopelijk vanaf 30 april weer geopend!
Chantelle Peters-Poorts begon ruim tien jaar geleden haar eigen kapperszaak: Telle’s Hairstyling. Daarvoor deed ze ervaring op bij een professionele studio in Nijmegen.

Door de coronamaatregelen gesloten, hopelijk vanaf 30 april weer geopend!
Chantelle Peters-Poorts begon ruim tien jaar geleden haar eigen kapperszaak: Telle’s Hairstyling. Daarvoor deed ze ervaring op bij een professionele studio in Nijmegen.

“Klopt, sinds 2009 heb ik mijn salon aan huis”, zegt ze. “We hebben destijds onze garage opgeofferd om er deze moderne salon van te maken. Ik ben er erg blij mee. Heerlijk aan huis, dat was vooral toen de kinderen kleiner waren ideaal en natuurlijk komen er altijd leuke klanten over de vloer. In mijn kapsalon ontbreekt het aan niets, alles wat je nodig hebt om het kappersvak goed uit te oefenen, is er.” Chantelle werkt voornamelijk met het professionele merk Schwarzkopf. “Daar werk ik al jaren mee en ik ben er uiterst tevreden over. Ik kleur, verzorg  en style ermee, het werkt super en voor alle haarsoorten en haarkleuren is het toepasbaar.”

Vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid staan voorop bij Chantelle. Daarom volgt de Groesbeekse jaarlijks diverse trainingen en workshops. “Ja, ik wil gewoon bijblijven en zorgen dat ik de laatste trends ken, dat moet wel in het kappersvak.”

Chantelle werkt met het online afsprakensysteem van barberbooking. “Ja, ideaal, ik kan dan mooi doorwerken en mijn klanten zorgen dat mijn agenda mooi gevuld wordt, heerlijk.”

Corona maatregelen!
"Vanwege het coronavirus en het niet kunnen naleven van de 1.5 mtr afstand is de salon met pijn in mijn hart nu tijdelijk gesloten. Online kunt u zich uiteraard opnieuw inplannen. Voor nu hoop ik vanaf 30 april weer aan de gang te mogen gaan. U mag uiteraard ook bellen of appen.Mocht u producten of verf willen kopen, laat het mij weten dan zorg ik dat deze voor u klaar ligt of bij u thuis komt. Hopelijk tot snel.

Let goed op elkaar en de mensen om je heen.
Liefs Chantelle

Telle’s Hairstyling, Vendelierstraat 24 Groesbeek tel. 06-830 66 727

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring