Reizen is mijn passie

Hijke Dinnissen helpt je graag met het realiseren van een mooie droomvakantie. Met haar onderneming ‘TravelCounsellor’ regelt ze samen met haar klanten de mooiste vakanties.

Hijke Dinnissen helpt je graag met het realiseren van een mooie droomvakantie. Met haar onderneming ‘TravelCounsellor’ regelt ze samen met haar klanten de mooiste vakanties.

“Drie jaar geleden startte ik als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur bij Travelcounsellors. Ik regelde voorheen al vaak voor vrienden en familie hun vakanties en gaf hun tips. Ik houd van plannen, uitzoeken en ervoor zorgen dat mensen een leuke reis beleven. Wat is er nu fijner dan om op een fantastische vakantie terug te kijken. Daardoor ben ik op het idee gekomen om mijn eigen onderneming te starten”

“Mijn klanten laten het organiseren van hun reis graag over aan een reisprofessional. Eentje die op de hoogte is van de actuele situatie en een reis op maat voor ze kan organiseren, helemaal afgestemd op hun wensen. Iemand die ze kunnen bereiken bij problemen. Die weet wat ze moet regelen om klanten goed voorbereid en onbezorgd op vakantie te laten gaan”. 

Travelcounsellors werkt overigens niet alleen samen met lokale organisaties voor een (rond)reis op maat,  ook  voor een weekje zon, een cruise of een winteravontuur kun je bij Hijke terecht. “Mijn kracht ligt in het persoonlijke contact, service en advies. Goed luisteren naar mijn klanten en hun wensen omzetten naar droomvakanties, dat is het mooiste van mijn vak”. 

Hijke maakte zelf al veel mooie reizen en is voortdurend in contact met collega Travel Counsellors , waarmee ze veel ervaringen en bestemmingen bespreekt. “Ja, hierdoor blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Trends van nu zijn bijvoorbeeld treinreizen en cruises maar ook de meer-generatiereizen: opa en oma met de hele familie op vakantie. Hippe vakantielanden zijn Japan, Albanië en Lapland. Maar natuurlijk kan elke andere reis of bestemming zeker ook. Dichtbij of aan de andere kant van de wereld, ik regel het graag voor u.”

Hasta la vista! See you later! Arrivederci!

Hijke Dinnissen
Hijke.dinnissen@travelcounsellors.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring