Replay Toys is verhuisd!

Replay Toys is uit zijn jasje gegroeid en is daardoor verhuisd naar Zandstraat 49. 

Replay Toys is uit zijn jasje gegroeid en is daardoor verhuisd naar Zandstraat 49. 

“Met gemengde gevoelens heb ik de locatie Zandstraat 7 verlaten, maar de winkel was gewoonweg te klein geworden voor mijn groeiende collectie.” aldus Norbert de Haan. “Hoewel de winkel heerlijk knus was, werd ik belemmerd door de beperkte ruimte. Ik heb zoveel mooie spellen, puzzels  en speelgoed dat je door de bomen het bos niet meer zag. De nieuwe winkelruimte gaat me dan ook veel meer de mogelijkheid bieden om de artikelen goed te presenteren en ze zo de aandacht te geven die ze verdienen. Ook staan er een paar tafels waar spellen liefhebbers gezelschapsspellen kunnen uitproberen. De bedoeling is ook om hier maandelijks een spellen avond te organiseren waar je op een ontspannen manier nieuwe spellen kunt leren van andere spellen liefhebbers.”

Behalve dat Replay Toys meer ruimte heeft gekregen om zijn waren beter te presenteren, zit er nog een groot voordeel aan de verhuizing vast: “We zitten nu vooraan in de Zandstraat, tegenover de Bruna. Het is een winkel op een mooie zichtlocatie met een grote etalage. Voortaan hoeft niemand meer verbaasd te zijn dat er nog een spellen- en speelgoed speciaalzaak in Gennep zit”.

Zandstraat 49-Gennep

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring