Replay Toys, je slaagt er zeker!

Spellen- en Speelgoedwinkel ‘Replay Toys’ opende twee jaar geleden de deuren aan de Zandstraat 7 in Gennep. Eigenaar Norbert de Haan kijkt terug op twee tevreden jaren.

Spellen- en Speelgoedwinkel ‘Replay Toys’ opende twee jaar geleden de deuren aan de Zandstraat 7 in Gennep. Eigenaar Norbert de Haan kijkt terug op twee tevreden jaren.

“Natuurlijk heeft het coronavirus roet in het eten gegooid, maar ik ben tevreden over afgelopen twee jaar, zegt Norbert. “Misschien is het zelfs wel drukker geweest, kinderen en ouderen moesten toch vermaakt worden toen men thuis moest blijven. Ja, ik zie je ook denken als je hier rondkijkt, wat doe je tegen het internet winkelen? Nou, ik ben concurrerend en geef daarbij nog advies en uitgebreide service, dat heb je op internet niet altijd. Hier ben je verzekerd van goede kwaliteit en een mooi spel of stuk speelgoed, voor elke portemonnee.’’ Of het nu gaat om speelgoed voor de kinderen of een nieuwe uitdaging voor de spellenfanaat, je kunt het er allemaal krijgen.

Replay Toys is geen standaard spellen- en speelgoedwinkel. “Nee klopt, we hebben hier een zeer grote collectie spellen en we doen ons best om vooral kwaliteit speelgoed aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Van diverse spellen heb ik ook een demo klaar liggen om het te kunnen uitleggen. Naast bekende merken als bijv. Lego en 999Games hebben we ook kwaliteitsmerken als bijv. Haba, Brio en Djeco”. Zeker voor komende feestdagen heeft Norbert een extra uitgebreid assortiment collectiespellen ingeslagen. Wacht niet langer, ga er langs, je slaagt er zeker! Zandstraat 7 Gennep. Tel: (0485) 785 559 of kijk op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring