Tien jaar de HuidZorgpraktijk!

De HuidZorgpraktijk in Groesbeek bestaat dit najaar precies tien jaar. Eigenaresse Anneke Kersten - ter Horst is het gezicht achter deze mooie praktijk. Topic ging er op de koffie

De HuidZorgpraktijk in Groesbeek bestaat dit najaar precies tien jaar. Eigenaresse Anneke Kersten - ter Horst is het gezicht achter deze mooie praktijk. Topic ging er op de koffie

Anneke heeft na haar studie huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht (HU) eerst ervaring opgedaan in een andere praktijk. In het najaar van 2010 trok ze haar stoute schoenen aan en begon ze haar eigen praktijk. “Ik ben begonnen in Wijchen en al snel heb ik ook een vestiging geopend in Groesbeek en later ook in Nijmegen’, zegt Anneke. ‘Eerst drie dagen in Wijchen en twee in Groesbeek, tegenwoordig is dat omgedraaid, Groesbeek is nu de hoofdvestiging. Vanaf 2016 werk Sharon van Summeren bij mij in dienst. Sharon is schoonheidsspecialiste en huidtherapeute.

“Mijn praktijk richt zich op de paramedische en cosmetische kant van de huidtherapie. Wij besteden veel aandacht aan de bijkomende psychosociale gevolgen die een huidaandoening met zich mee kan brengen. Ik behandel dus niet alleen de klacht(en) maar kijk naar de persoon in zijn geheel. De huid weerspiegelt de gezondheid van de persoon en laat zien hoe iemand zich voelt. Ik geloof dan ook dat een gezonde huid mede van binnen uit komt. Met huidverbeterende behandelingen, goede verzorgingsproducten, gezonde voeding, aanvullende voedingssupplementen, jouw motivatie/inzet en indien gewenst coaching kunnen wij je zeker helpen een gezonde, stralende mooi uitziende huid te krijgen. Mijn doel is dan ook dat jij (weer) lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk.”

NEI
Naast het werk als huid-&oedeemtherapeute is Anneke NLP Master coach en NEI(kinder) coach. NLP en NEI zijn heel bijzondere methoden die ingezet kunnen worden bij huidproblemen maar ook bij andere klachten op fysiek en emotioneel vlak.

Bij de HuidZorgpraktijk kun je terecht voor acnetherapie, cryotherapie (het weghalen van goedaardige huidaandoeningen als steelwratjes), cryolipolyse (vetbevriezing), diverse gezichtsbehandelingen, huidverbetering en huidverjonging, lasertherapie bij ongewenste haargroei, oedeemtherapie en littekentherapie.

Neem ook eens een kijkje op de overzichtelijke site of bel 06-83626489

Locatie Groesbeek: Cranenburgestraat 23B
Locatie Wijchen: Mr. van Coothlaan 25
Locatie Nijmegen: Berg en Dalseweg 83

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring