Transport is gewoon een ontzettend mooie branche!

Nico Mooij zoekt bedrijfsleider en expediteur/planner

Nico Mooij zoekt bedrijfsleider en expediteur/planner

Wanneer u net als ik vaak onderweg ben, bent u ze vast en zeker weleens tegen gekomen: de vrachtwagens van Nico Mooij uit Milsbeek. Mooie verzorgde trekkers in de kleuren blauw en wit. Nico vindt werken in de transportsector het mooiste wat er is, er is altijd wel iets te beleven, iets te regelen en geen dag is hetzelfde, hij kan er uren over praten. Ik spreek een uurtje met hem.

“Laat ik maar met de deur in huis vallen: ik zou erg graag iemand dit mooie vak willen leren. Iemand die hier instroomt en uiteindelijk een meewerkende bedrijfsleider wordt in ons bedrijf. Ik zal wat meer over ons vertellen, wellicht raakt er iemand geïnteresseerd”, aldus Nico.

Over Mooij Forwarding & Logistics
Ik ben ooit begonnen als hovenier. Maar al snel ontdekte ik mijn fascinatie voor het rollend materieel. Het ondernemersbloed zat er bij mij al vroeg in. In juli 1986 kocht ik een trekker en mocht ritten verzorgen voor het Amerikaanse leger. Elke dag tussen Rotterdam en geheel Duitsland. Al snel werd het drukker en werd een tweede trekker gekocht. Eind 1987 voerde ik voor de eerste keer richting Polen. Wat in 1986 is opgezet, met name ook met lokale medewerkers, is Mooij Forwarding & Logistics nu. Een onderneming met circa 80 eigen trucks en 35-40 charters die op vaste basis worden ingezet (transportbedrijven die voor Mooij opdrachten uitvoeren) en 134 medewerkers werkzaam op de locaties Milsbeek, Berlijn, Legnica-Polen. We willen verder groeien en kunnen dus meer medewerkers gebruiken. Dus ben je op zoek naar een kantoorbaan in de logistiek met mooie doorgroeimogelijkheden en internationale ervaring; dan liggen hier nog voldoende mogelijkheden!” Nico is nog steeds actief en geeft leiding aan de onderneming Mooij Forwarding & Logistics bv. Maar na ruim 40 jaar wordt het nu tijd om aan zijn opvolging te gaan werken. Voor de vestigingen Berlijn en Legnica Polen is er inmiddels een manager aangesteld. Echter voor de vestiging in Milsbeek is Nico nog altijd op zoek naar een gedreven persoon, die in welke vorm dan ook het bedrijf verder wil voortzetten.

Vacatures
“Ik zoek inderdaad een duizendpoot, een meewerkende bedrijfsleider, die enthousiast is, het vak snapt of het van mij wil leren, weet wat werken is en de ambitie heeft om door te groeien in mijn bedrijf naar een leidinggevende positie. Daarnaast zoek ik ook met spoed een expediteur/planner die van aanpakken weet! Ervaring en affiniteit met logistiek zou fijn zijn, geen must. Wel moet men hier een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal hebben. Geschikte kandidaten mogen me altijd bellen”.

Mooij Forwarding & Logistics B.V. logo
Ovenberg 29 Nederland
Tel: (0485) 51 1722
E: info@nicomooij.com

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring