Trots op onze nieuwe Pearl

We zijn trots en heel blij met onze geheel verbouwde winkel, die efficiënter is ingericht en een modernere uitstraling heeft gekregen, en dat willen we u heel graag vertellen! Ook onze mascotte Evy is, na even wennen, blij met de verbeteringen.

We zijn trots en heel blij met onze geheel verbouwde winkel, die efficiënter is ingericht en een modernere uitstraling heeft gekregen, en dat willen we u heel graag vertellen! Ook onze mascotte Evy is, na even wennen, blij met de verbeteringen.

Zeventien jaar geleden begonnen we in Malden. Jasper Hulzink staat hier sinds twaalf jaar, aan het roer. Pearle-Wijchen en Pearle-Nijmegen-Dukenburg werken samen met Pearle-Malden ‘onder één paraplu’. Deze winkels werken onderling hecht samen. We werken enthousiast en met professionaliteit, met een mooie collectie brillen voor een aantrekkelijke prijs, een goede service en dit alles in een betrokken, klantvriendelijke sfeer.                           

U bent bij ons van harte welkom om een in alle opzichten passende bril te kopen. Bijvoorbeeld een bril met de meest moderne multifocale glazen, of met de dunst mogelijke glazen. Uiteraard werken bij ons deskundige opticiens en contactlensspecialisten en we gebruiken de modernste apparatuur. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij leerlingen uit alle leerjaren van de opleiding tot opticien, maar ook studenten contactlensspecialist en  optometristen in opleiding.

In onze collectie monturen vindt u bekende merken zoals: Boss, Ray Ban, Michael Kors, Ba&Sh, Unofficial, Esprit, Vogue en meer. Onze brillenglazen komen van gerenommeerde glasleveranciers zoals Rodenstock, Hoya en Essilor. Ook  aan contactlenzen vindt u een ruim aanbod zodat u altijd de lenzen vindt die het beste passen bij uw situatie en uw wensen. Wij hebben onder andere daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen, en multifocale lenzen.

En natuurlijk zijn onze medewerkers en de gezellige sfeer die u gewend was, gebleven. We nodigen u graag uit om onder het genot van een kopje koffie met een van onze deskundige medewerkers uw nieuwe aankoop te komen bespreken.


Pearl Opticiens 

Winkelcentrum Malden
Passage 15, Malden
Telefoon: (024) 388 1142

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring