‘Van dichtbij tot heel ver’

Even voorstellen: Rick Thijssen

Even voorstellen: Rick Thijssen

Eerste monteur Rick Thijssen werkt al drie jaar in het team van Muskens auto in Groesbeek. We stellen hem graag aan u voor:

Stageplek in Groesbeek
Op het MBO volgde Rick de ‘BOL’ variant: vier dagen naar school en één dag praktijk. “Ik vond via school een stageplek bij Jacques, en bij hem leerde ik het vak in de praktijk. Na mijn stage mocht ik blijven als monteur.” Rick is blij met zijn keuze voor het autovak, al was dat niet vanzelfsprekend.

Studerend voor technisch specialist
Rick deed na de middelbare school eerst twee jaar een sportopleiding. Maar hij kwam er al snel achter dat dit niet helemaal zijn passie was. Autotechniek was toch meer zijn ding. Hij studeert momenteel voor technisch specialist.

Bijblijven in het vak
“Tegenwoordig is het een must bij te blijven in je vak, er verandert veel en dat gaat snel. In oktober gaan we weer met het hele team op nascholing, over Hybride en elektrische auto’s. Er valt nog genoeg te zien en te leren. Dat maakt dit vak zo interessant!”

Uitdagingen genoeg
“Het autovak geeft mij uitdagingen genoeg. Het liefst los ik ingewikkelde storingen op, maar ik pleeg ook graag onderhoud en voer reparaties uit. Werken aan een auto is gelukkig nooit saai!”

Lui of passie
Rick heeft het erg naar zijn zin bij Muskens. Een gezellig team waar ze hard werken maar waar tijd is voor een geintje op z’n tijd. Rick woont slechts op drie minuten afstand van zijn werk. Dan gaat hij zeker lopend of op de fiets zou je denken... Maar nee, hij komt natuurlijk met zijn auto! Zijn passie gaat ver, zeg maar gerust ‘van dichtbij tot heel ver’…

Neem gerust eens een kijkje in onze werkplaats, Rick én de rest van het team staan graag voor u klaar!

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring