Van nertsenhouder naar caravanstalling

“Erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten”

“Erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten”

Dertig jaar hield de familie Roelofs nertsen toen ze moesten sluiten. Noodgedwongen stapten Nancy en Theo toen over naar het beheren van een stalling voor caravans, boten, aanhangers en motoren.  We nemen eens een kijkje bij Nancy en Theo.

Ze wonen in Ottersum, op de grens met Ven-Zelderheide en beschikken over enkele grote stallen waar hun nertsen in zaten. “Laat ik dit voorop stellen: in de nertsen zat mijn ziel en zaligheid, mijn hele leven”, begint Theo. “Helaas is nertsen houden niet meer toegestaan in Nederland. En neem daarbij het coronavirus dat ook onder de nertsen heerste, ja dan is deze stap eigenlijk snel gemaakt. Maar wat ga je dan doen? We hadden de ruimte en de de stallen en kregen dit advies. Samen met onze zoons en dochter zijn we afgelopen zomer begonnen met het beheren van de caravanstalling.”

“Achteraf is dat een goede keuze”, vult Nancy aan. “Het is erg leuk werk, je ontmoet veel nieuwe mensen en kunt ze helpen aan een droge, beveiligde stalling voor hun caravan of boot. En het mooie is, vaak zijn de mensen al in vakantiestemming als ze hier komen, dat is altijd gezellig. We werken met een geautomatiseerd systeem waardoor het aanmelden, brengen en halen makkelijk is. We zijn er vooral voor mensen uit gemeente Gennep en omgeving, maar we hebben ook al klanten van verder weg, zelfs uit Duitsland. We werken hier met de hele familie, we helpen elkaar en dat is ook erg mooi om te zien. We zetten de caravans, boten of auto zelf op de plek en we zetten ze ook weer klaar als ze opgehaald worden, dat is service van de zaak en werkt goed.”

Meer info, bel met Nancy (06-44074783), mailen naar stallingroelofs@gmail.com

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring