Vertrouwde gezichten terug in Malden

3e generatie De Vries Beddenspecialist

Afgelopen oktober opende Arjan als derde generatie ‘De Vries’ de deuren van zijn tweede beddenspeciaalzaak aan de Passage 1 in Malden

3e generatie De Vries Beddenspecialist

Afgelopen oktober opende Arjan als derde generatie ‘De Vries’ de deuren van zijn tweede beddenspeciaalzaak aan de Passage 1 in Malden

Voor degene die Arjan nog niet kennen: Hij is opgegroeid in de beddenbranche, zijn opa begon in 1947 in Buren zijn beddenspeciaalzaak en verhuisde in 1963 naar Beneden-Leeuwen. Arjan is de zoon van Durk de Vries die in 1992 zijn beddenwinkel begon in Malden. Durk wist in die 23 jaar een vertrouwde klantenkring op te bouwen. In 2015 is Durk met pensioen gegaan. Toen de mogelijkheid zich voordeed om op dezelfde locatie een tweede winkel te openen, heeft Arjan deze kans met beide handen aangegrepen. Nu zit hij in het pand waar zijn vader ruim 10 jaar heeft gezeten, de cirkel is nu mooi rond.

Samen met een enthousiast en deskundig team runt hij nu al 18 jaar lang met veel passie zijn beddenwinkel, Beddenspecialist de Vries in Druten.

Hij is dan ook trots om zijn nieuwe team in Malden met wederom ervaren adviseurs aan u voor te stellen, zo hebben ze alle drie jarenlange ervaring in het vak en zijn ze bekend met de unieke en bewezen slaap-ID methode hier werkt men al vele jaren mee en heeft zijn waarde bij vele klanten al bewezen. Hij stelt zijn team graag aan u voor:

Judith
Judith leerde het vak zeventien jaar geleden bij ‘vader’ Durk de Vries in zijn Beddenspecialist winkel. Ze vindt het erg bijzonder om nu met zoon Arjan te werken. Het contact met vertrouwde klanten,  nieuwe klanten en een nieuwe beddenspecialistwinkel opzetten ziet ze als mooie uitdaging.

Angelique
Angelique werkte al eerder met veel plezier op deze locatie. Ze geniet onder andere enorm van het adviseren en begeleiden bij het vinden van het perfecte bed met en/of mooi bedtextiel zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, en kussens. Ze heeft er zin in om opnieuw samen te werken met haar vertrouwde collega Judith

Joost
Joost geeft sinds 1990 met veel plezier en passie persoonlijk slaapadvies. Hij neemt graag de tijd voor u en met zijn ervaring gaat Joost samen met u op zoek naar de best passende oplossing.

U bent van harte welkom om onze nieuwe winkel te komen bewonderen, de koffie staat altijd klaar!

Beddenspecialist Malden
Passage 1, Malden
Tel: (024) 3030045

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring