VIIsio, interesse in het menselijk lichaam en gezondheid

Angela Wijnhoven-Nillesen startte afgelopen voorjaar haar eigen fysiotherapiepraktijk genaamd ‘VIIsio’. Na dertien jaar in loondienst te hebben gewerkt, hakte ze de knoop door en begon ze voor zichzelf. We spraken met haar.

Angela Wijnhoven-Nillesen startte afgelopen voorjaar haar eigen fysiotherapiepraktijk genaamd ‘VIIsio’. Na dertien jaar in loondienst te hebben gewerkt, hakte ze de knoop door en begon ze voor zichzelf. We spraken met haar.

“VIIsio is ontstaan vanuit mijn interesse voor het menselijk lichaam en gezondheid. “De drive om een echte oplossing te bieden voor mensen met lichamelijke klachten,” begint Angela. “Kijken naar de mens als ‘totaalplaatje’ en op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van de klacht(en) om zo tot een juiste oplossing te komen. Dat is ook de visie van mijn praktijk. Naast fysiotherapie en fasciatherapie geef ik ook zwangersport- en beweeglessen, zowel op een binnen- als buitenlocatie.

Fasciatherapie
“De laatste jaren heeft fasciatherapie mijn interesse gewekt. Na het volgen van deze opleiding was ik er al snel over uit dat ik mijn eigen weg en visie wilde volgen, meer de diepte in tijdens fysiobehandelingen. Klachten die zijn ontstaan naar aanleiding van een blessure, een operatie of klachten die korter dan drie maanden duren zijn vaak prima met fysiotherapie te verhelpen. Bestaan de klachten langer dan drie maanden of zijn ze terugkerend van aard, dan is het noodzaak om ‘breder’ te kijken. De oplossing kan dan nog wel eens liggen in het optimaleren van het zelfherstellende vermogen van je lichaam.”

Zeven pijlers
“De VII in de naam VIIsio staat voor de zeven pijlers om zelf de regie over je lichaam terug te krijgen: beweging, stress/ontspanning, ademhaling, slaap, immuunsysteem, voeding en je mentale/emotionele gesteldheid. Naast de fysiotherapie/fasciatherapie behandelingen, zal hier dus ook aandacht aan geschonken moeten worden om optimaal resultaat te bereiken.”

VIIsio, Kerkpad 4 in Groesbeek-Breedeweg, tel: 06-15512000 of kijk eens op:

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring