Voor een onvergetelijke vakantie!

Reise-Center Hagemann, het reisbureau op de grensovergang van Berg en Dal - Wyler, is meer dan alleen een reisbureau. Een team van enthousiaste en vriendelijke medewerkers staat graag voor je klaar, al meer dan 20 jaar!

Reise-Center Hagemann, het reisbureau op de grensovergang van Berg en Dal - Wyler, is meer dan alleen een reisbureau. Een team van enthousiaste en vriendelijke medewerkers staat graag voor je klaar, al meer dan 20 jaar!

Op afspraak
Het team van Reise-Center Hagemann zoekt, vindt en regelt jouw vakantie om nooit te vergeten. Wat je ook zoekt: zon, zee, cruise, avontuur of sportief. Je zegt het maar, zij maken al je dromen waar. In het verleden konden jullie zonder afspraak bij hun terecht. Wegens toenemende drukte en lange wachttijden voor de klanten hebben zij dit aangepast en werken zij tegenwoordig op afspraak. Vergeet dus niet om een afspraak te maken om jouw droomvakantie uit te laten zoeken! De donderdag is hierop een uitzondering, dan kun je bij hun terecht zonder een afspraak te hebben gemaakt.

Waarom Hagemann?
Wij horen je denken, boeken bij een reisbureau is duurder dan op internet en het kost je ook nog veel meer tijd… Onzin! Op Internet kun je bijna alles vinden en boeken. Maar zou je er niet van balen, als jouw hotel of het strand enorm tegenvalt? Je zoekt toch zekerheid voor jouw welverdiende vakantie? En boekt toch ook liever bij Reise-Center Hagemann dat zich te allen tijde voor je inzet om jou die onvergetelijke vakantie te bezorgen… En dat ook nog voor dezelfde prijs als op internet! Door talrijke informatiereizen over de hele wereld hebben zij meer dan voldoende ervaring verzameld om je de reis aan te kunnen bieden die perfect bij jou past.

Hagemann Deluxe
Binnenkort ook welkom in het compleet gerenoveerde kantoor aan de overkant: Hagemann Deluxe!

Nu voor de zeer individuele, exclusieve reiswensen en cruises all over the world! Deze aanvragen vergen vaak meer tijd en concentratie en daarvoor biedt de overkant een perfecte werkplaats, waar al jouw wensen voor deze reizen zorgvuldig en rustig besproken kunnen worden. Uiteraard hier dan ook uitsluitend op afspraak.De laatste klusjes nog… en dan opent Hagemann Deluxe de deur voor jullie!

Kom langs bij Reise-Center Hagemann en laat jouw onvergetelijke vakantie regelen door de ervaren reisadviseurs! Bel of mail voor een afspraak!
En Ja, zij spreken Nederlands!

Reise-Center Hagemann
Hauptstrasse  | 47559 | WYLER
ITel: 0049 2826 91880

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 5 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2022  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring