Warmteservice Gennep

Al bijna 25 jaar hét adres voor verwarming, sanitair en installatiemateriaal

Al bijna 25 jaar hét adres voor verwarming, sanitair en installatiemateriaal

Warmteservice Gennep bestaat bijna 25 jaar en levert meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen.

Naast het ruime productaanbod staat Warmteservice voor deskundig advies. ‘Wij denken niet alleen mee over de producten, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen,’ vertelt bedrijfsleider Marcel van Aerssen. “Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid naar 61 vestigingen. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten.”

Duurzaam
Naast de traditionele CV ketel heeft Warmteservice hybride en elektrische systemen. “Wij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen”, aldus Marcel.

Wees voorbereid 
Naast het ruime assortiment op het gebied van verwarming, bent u ook voor verkoeling bij Warmteservice aan het juiste adres. Zowel vaste airconditioning systemen, luchtkoelers en mobiele airco’s zijn leverbaar. 

Warmteservice Gennep                             
De Groote Heeze 32B                                  
0485 – 514 622                                             
gennep@warmteservice.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring