Welkom bij Boerderij Automaat Walbroek

Jarenlang stond er aan de Heumenseweg 83a in Alverna een nostalgisch ‘verkoopkraampje’ met een op vertrouwen geplaatst geldkistje.

Jarenlang stond er aan de Heumenseweg 83a in Alverna een nostalgisch ‘verkoopkraampje’ met een op vertrouwen geplaatst geldkistje.

Hier verkochten we het hele jaar door onze ‘Vrijland kippeneieren’. Onze kippen lopen tussen de kerstbomen en in de fruitboomgaard. Daarnaast boden we in het seizoen producten aan uit eigen groentetuin en kas.

Sinds april 2020 zijn we gemoderniseerd en is onze boerderijautomaat in gebruik genomen. We kunnen nu  vers fruit gekoeld aanbieden en daarbij is ook het betaalgemak toegenomen. U kunt contactloos betalen, met briefgeld en munten. Door op deze manier te werken was het mogelijk ons assortiment uit te breiden. Behalve eigen gekweekte producten verkopen we ook producten van lokale groente- en fruittelers. Hierdoor kunnen we een constant aanbod garanderen van het assortiment in onze automaat.

Alles gaat zonder tussenhandel rechtstreeks van het land naar de klant. Dit scheelt tijd waardoor producten altijd vers zijn. Daarnaast is de opbrengst voor de teler hoger waardoor zij meer kunnen investeren in duurzamere teelt.

Kom gerust eens kijken wat wij voor u te bieden hebben!

Smakelijke groet,

Familie Walraven
Heumenseweg 83a, Alverna                 
Walbroekalverna@gmail.com

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring