Wijchense soap bij Netflix?

De Moor uit Wijchen is een full service creatief bureau voor video & storytelling. In het pand ‘Creative Industries’ aan de Nieuweweg produceert De Moor hoogwaardige video’s en foto’s in een eigen opnamestudio, waar ook derden terecht kunnen voor opnames. Alles onder één dak dus! Ik spreek er met de beide oprichters Remko en Jules Peters.

De Moor uit Wijchen is een full service creatief bureau voor video & storytelling. In het pand ‘Creative Industries’ aan de Nieuweweg produceert De Moor hoogwaardige video’s en foto’s in een eigen opnamestudio, waar ook derden terecht kunnen voor opnames. Alles onder één dak dus! Ik spreek er met de beide oprichters Remko en Jules Peters.

“Sinds 1994 produceren wij hoogwaardige video's en foto's waarbij we door ‘storytelling’ de verhalen van onze klanten origineel en filmisch in beeld brengen, alles in samenspraak met de opdrachtgever natuurlijk”, vertellen de broers enthousiast. Klanten kunnen de studio voor een of meerdere dagdelen huren om voor het ‘green screen’  opnames te maken, alles kan. We beschikken over eigen studiofaciliteiten en hoogwaardig equipment. Zowel voor beeld als geluid hebben we alles in huis. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, productvideo, after movie of event reportage, we maken het altijd, uniek en origineel. Onze videoproducties onderscheiden zich door hoogwaardige beeldkwaliteit, perfecte audio en een pakkend verhaal. Vooraf maken we duidelijke afspraken over prijzen en levertijd. We hebben dan ook maar één credo; Afspraak is afspraak.”

ZoetePap
Met hun dochteronderneming ‘ZoetePap Imagination’ creëren ze bij De Moor ‘verhalen’ om van te genieten. Verhalen die je laten lachen, die ontroeren, die inspireren, die betoveren, die ‘iets’ met je laten gebeuren, voor TV, Film, Muziek, Theater en Musical. Producties van ZoetePap zijn bijvoorbeeld de kinderseries als Zoop, De Jungleclub en Barbie in galop. En op dit moment zijn er nog andere pakkende verhalen in ontwikkeling bij ZoetePap te weten: Bobb’s House of Music, Magic Celluloid (over een magisch fototoestel) en Kanoet, een unieke avonturenserie (over een ‘vogel’ die vliegt van Afrika naar de Noordpool). “Heb je dat vliegtuig gezien op de parkeerplaats, dat gaan we gebruiken bij ‘Kanoet’, geeft Jules aan. ”

Bobb’s House of Music
Een prestigieus project van ZoetePap is de comedy Bobb’s House of Music. Bobb van Holland runt zijn muziekwinkel in hartje Amsterdam. De muzikale gasten die als klanten in de winkel van Bobb langskomen zijn allemaal ‘echte’ muzikanten en zangers en zangeressen. Zo zien we  in de pilot; Gerard Ekdom, Shirma Rouse, Ruben Hein en Tim Akkerman. “Hiervoor ontstonden de eerste ideeën al in 2013”, zegt Remko. “We zouden er vorig jaar april mee naar Amerika gaan, maar door corona werd het voor nu even Nederland. De pilot hiervan is dus opgenomen en ge-edit in coronatijd en dat was best lastig. Om zo veilig mogelijk te kunnen werken namen we alle scenes op met een zo’n klein mogelijke cast en crew. Maar we zijn er uiteindelijk in geslaagd om een 25 minuten durende aflevering te produceren die het format goed weergeeft. Deze ligt inmiddels bij onder andere RTL en Netflix, dus vol verwachting klopt ons hart zeg maar.”

Nieuw talent
Voor de projecten ‘Magic Celluloid’ en ‘Kanoet’ is de casting inmiddels in volle gang, en nieuw talent is natuurlijk altijd welkom bij De Moor!!

De Moor
Nieuweweg 267 | Wijchen
Tel: (024) 642 58 63

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring