Willem geeft het stokje door aan Rens

Willem Derksen, eigenaar van Burgers Makelaardij en Assurantiën in Leuth gaat met pensioen. Na hier ruim veertig jaar werkzaam te zijn geweest geeft hij het stokje nu door aan zijn zoon Rens.

Willem Derksen, eigenaar van Burgers Makelaardij en Assurantiën in Leuth gaat met pensioen. Na hier ruim veertig jaar werkzaam te zijn geweest geeft hij het stokje nu door aan zijn zoon Rens.

“Als ik terugkijk op de jaren dat ik in de branche werkzaam ben is er heel veel veranderd”, begint Willem. “Dat moet natuurlijk ook, met de komst van PC, internet en mobiele telefoon groei je mee. Dat heeft voordelen, maar ook wat nadelen. Voordeel is dat alles sneller gaat en met een paar drukken op de knop is alles geregeld. Een nadeel kan zijn dat de ‘persoonlijke benadering’ wat minder kan worden. Volgens mij hebben wij hier goed voor gewaakt en kunnen wij ons nog steeds een ‘persoonlijk’ kantoor noemen. Poeh, als ik inderdaad terugkijk naar de beginjaren, je zat elke avond wel bij klanten om de zaken te bespreken. Dat was toen eenmaal zo. Tegenwoordig gaat dat bijna niet meer. Ik zie uit naar mijn pensioen, nog meer genieten van mijn kleinkinderen, heerlijk toeren op onze motoren, golfen en verder gewoon genieten van mijn vrije tijd samen met mijn vrouw.”

Rens
Opvolger Rens Derksen werkt al vijf jaar bij Burgers en kent inmiddels ook veel klanten. “Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd van hem, maar zal op mijn eigen manier het kantoor gaan leiden. Dat wijkt overigens niet heel veel af van de werkwijze van mijn vader. ‘Never change a winning team’, is het toch?”

Diensten
“We bieden een breed pakket aan diensten, die logisch op elkaar aansluiten: makelaardij, hypotheken, verzekeringen en bankzaken”, zegt Rens. “Dat is gemakkelijk als u van meerdere diensten gebruik wilt maken. Het makelaarsgedeelte blijft zoals voorheen in beheer bij Frens Waeijen. Mensen kunnen als het ware hun huis hier kopen, de hypotheek hiervoor regelen en ook de boel verzekeren, alles regelen wij hier op kantoor.”

Persoonlijke benadering
“Doordat we een team van veertien medewerkers hebben, krijgt u altijd iemand aan de lijn wanneer u belt, en wordt u als u binnenloopt altijd geholpen. Ons kantoor is vijfenveertig uur per week geopend. Er is altijd wel een iemand beschikbaar of een medewerker maakt graag tijd voor u vrij. Onze medewerkers beschikken door voortdurende bijscholing over de meest actuele kennis op hun vakgebied. We hechten aan een persoonlijke benadering. Daarom nemen we ruim de tijd voor u en dat benaderen we nog zakelijk ook, want wij hopen u nog lang als klant te behouden.

Burgers kan het best omschreven worden met de kernwaarden: persoonlijk, service, dienstverlening, deskundig, onafhankelijk, betrouwbaar, laagdrempelig en betrokken. Kortom, Burgers heeft met deze kernwaarden volop mogelijkheden voor de toekomst.

 

 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring