WRC voor al uw buiteninrichting

Voor ontwerp, onderhoud en aanleg van uw tuin, voor sierbestrating en ga zo maar door, Wim van Eck, Rob Eeren en Chris Vissers staan graag voor u klaar. Topic sprak met deze jonge hoveniers.

Voor ontwerp, onderhoud en aanleg van uw tuin, voor sierbestrating en ga zo maar door, Wim van Eck, Rob Eeren en Chris Vissers staan graag voor u klaar. Topic sprak met deze jonge hoveniers.

“We zijn er inderdaad voor alles in- en om de tuin”, begint Chris. “Van plan tot oplevering, we regelen alles wat nodig is en maken ook alles zelf.” “Dat is ook onze kracht”, vult Rob aan. “We kennen elkaar van onze vorige werkgever en we weten wat kunnen en waar we minder goed in zijn, zeg maar. Zo is Wim goed in beregening en elektra. Chris is meer van het grond- en straatwerk en ik ben van de planten. Maar we zijn alle drie natuurlijk wel op en top hovenier en kunnen eigenlijk alles.” Wim is met z’n 47 jaar de senior van het stel. “Nou ja senior, in leeftijd misschien dan, ik pak net als de jonge heren ook aan, geen probleem hoor”, zegt hij. “Maar wat Rob zegt, is wel een goede inderdaad, we kunnen eigenlijk alles, maar ieder van ons heeft net weer zijn eigen expertise en voorkeur. Ik vind het bijvoorbeeld fijn als een sproei installatie goed werkt, de jonge garde vindt het dan weer geweldig dat je de beregening met de telefoon kunt bedienen, mooi toch. Ik denk dat onze kracht is dat we alles kunnen en het ook aanpakken. Een muurtje metselen, verlichting en beregening aanleggen en zorgen voor een mooie afgewerkte tuin naar wens. Wij blij, en natuurlijk de klant ook, daar draait het om. Wij komen graag luisteren naar uw wensen en zetten het samen met u om in een mooi plan!”

WRC Buiteninrichting is te bereiken via info@wrcbuiteninrichting.nl of via 06-2395 3046

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring