Al 40 jaar de computerspecialist voor MKB en particulier

Softstar is sinds 1983 uw computerspecialist in Malden. Dit automatiseringsbedrijf ontzorgt bedrijven en particulieren op het gebied van computers en telefonie. Van software tot hardware, van systeembeheer tot cloudoplossingen, Softstar pakt het op en zorgt ervoor dat alles werkt. Susanne van Megen, die samen met haar man Mathieu Cornelissen eigenaar van Softstar is, vertelt erover.

Softstar is sinds 1983 uw computerspecialist in Malden. Dit automatiseringsbedrijf ontzorgt bedrijven en particulieren op het gebied van computers en telefonie. Van software tot hardware, van systeembeheer tot cloudoplossingen, Softstar pakt het op en zorgt ervoor dat alles werkt. Susanne van Megen, die samen met haar man Mathieu Cornelissen eigenaar van Softstar is, vertelt erover.

“Wij zijn inderdaad sinds 1983 actief in de regio”, begint Susanne. “Vanaf 1999 zijn we gevestigd op onze huidige locatie: Zwerfkei 1 in Malden. In onze ruim opgezette winkel hebben we een uitgebreide keus aan hardware en staan we met een vakkundig team graag voor iedereen klaar. En dan bedoel ik ook echt voor alles, een inktpatroon of een compleet netwerk in uw bedrijf, en voor iedereen, wees welkom.”

Schilders software
“Mijn vader begon uit pure interesse in computers, in een tijd dat dit nog absoluut geen gemeengoed was, met het ontwikkelen van maatwerk software. Eerst voor een tandarts en daarna hebben wij voor de schilder een compleet pakket ontwikkeld. Van kostenraming en offerte tot de volledige projectbewaking en facturatie. Van daaruit groeide het bedrijf verder. Binnen een paar jaar waren we de grootste softwareleverancier in de schildersbranche. En dat zijn we nog steeds. We zijn per toeval in deze niche terechtgekomen, hebben gewerkt aan het doorgronden van deze markt en zijn met producten gekomen waar ook echt behoefte aan was. En wat voor een schilder geldt, geldt voor al onze klanten, zakelijk maar ook zeker particulier: zorgen dat alles werkt, zonder dat de klant er veel omkijken naar hoeft te hebben. Een schilder is goed in zijn vak, wij zijn dat ook in óns vak en moeten dus zorgen dat de software en hardware ook werken!”

Onze winkel
“In onze winkel verkopen we allerhande computerapparatuur voor bedrijven in het MKB en ook voor particulieren. Men kan bij ons terecht voor onder andere een nieuwe computer, laptop, printer en (Wifi)netwerk, die we desgewenst op locatie installeren. Indien gewenst zetten we alle bestanden en programma’s netjes over op de nieuwe PC, zodat er niets verloren gaat en alles goed is ingesteld. Ook voor reparatie en onderhoud van uw apparatuur kunt u bij onze technische dienst terecht. Dit kan zowel bij ons in de winkel als bij u op locatie. Vindt u het fijn dat wij u ook telefonisch helpen, dan hebben we daar een aangepast contract voor met gereduceerde tarieven. Naast computerapparatuur en bedrijfsnetwerken bent u bij ons ook aan het goede adres voor een nieuw telefoonabonnement. Wij leveren abonnementen van o.a. Vodafone, KPN, T-mobile, Tele2 en Ben. Wij staan voor u klaar!”

Van kantoor aan huis tot volledig online werken
Softstar is ook uw computerspecialist op kantoor. Het bedrijf levert een breed scala aan oplossingen voor uw bedrijf. Of u nu een kantoor aan huis hebt of meerdere vestigingen hebt en graag in de Cloud werkt. Softstar adviseert en installeert de juiste oplossing voor uw bedrijf.

U kunt denken aan het aanmaken van een e-mailadres, het hosten van uw website en het maken van back-ups. Maar ook werkplekbeheer, Office365 installeren, onderhouden van servers en online werkplekken behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Geen onpersoonlijk ticketsysteem
“We hebben een grote klantenkring waarvoor we dagelijks met ons team van tien man graag klaar staan. Het geven van een juist en eerlijk advies staat hier op nummer één. Maar zeker ook onze service is erg belangrijk, misschien nog wel belangrijker. De techniek moet werken, mensen moeten vooruit kunnen. Niemand zit te wachten op een ingewikkeld en onpersoonlijk ticketsysteem of een mail met daarin alleen maar technische termen. Nee, gewoon bellen met een Softstar ICT-er die zelf de telefoon opneemt en je meteen helpt. Klanten moet tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.”

Team
“We zijn trots op ons vakkundige en enthousiaste team. Er is een aantal medewerkers die al tijdens hun studie bij ons zijn komen werken, dat bevalt blijkbaar zo goed dat ze vervolgens hun studiegenoten introduceren bij ons. Ja, daar zijn we trots op, dan doen we het volgens mij toch goed! En dat al veertig jaar!”

Tot ziens!

Softstar
Zwerfkei 1 Malden
Telefoon: (024) 388 11 99

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring