Buitengewoon Maasmarkt Overasselt

Door Marna van Dartel

Door Marna van Dartel

Op zondag 18 september vindt de tweede editie plaats van Buitengewoon Maasmarkt Overasselt. Een markt in festival sfeer, voor en door mensen uit Overasselt en omgeving. We zijn ontzettend blij met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van meer dan 40 enthousiaste kraamhouders, de vrijmarkt voor kinderen en het aantrekkelijke culturele programma.

Wat kun je zoal verwachten? Keramiek, droogbloemen, (baby)kleding, accessoires van hout, (glas)sieraden, mozaïek, gehaakte knuffels, meubilair, leren en stoffen tassen, kaarten, vlaggenlijnen, schilderijtjes en nog veel en veel meer. Alles handgemaakt en uniek, creatief, kunstzinnig en bovenal met zorg en aandacht gecreëerd. Wil je nu al weten welke kraamhouders er allemaal op de markt staan? Kijk dan op onze website www.maasmarktoverasselt.nl. Of op Facebook en Instagram, daar worden alle deelnemers uitgebreid aan je voorgesteld.

Voor kinderen is er weer een vrijmarkt. En bij Kris Kras Atelier kunnen ze samen met andere kinderen een kunstwerk maken, dat we aan het eind van de dag zullen veilen. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.

Met talent uit eigen dorp én daarbuiten is het weer gelukt om een mooi programma samen te stellen. KidsClub Overasselt neemt de kinderen mee in een magisch en interactief verhaal. Er zijn optredens van Danslessen Elien, Overasselts Koor Engsele, Klarinettenensemble ‘Mooi van Hout’ en accordeonist Bogdan uit Oekraïne. De afsluiting is dit jaar voor Coverband Monkey Business. Voor het volledige programma en tijden kijk je op onze website.

Daarnaast is de horeca uitgebreid met o.a. cakes en koeken, poffertjes en hamburgers. Ook zijn er broodjes en andere lekkere hapjes verkrijgbaar.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een speciaal iemand of je wilt iets leuks voor jezelf, op Buitengewoon Maasmarkt Overasselt slaag je altijd. Dus kom lekker struinen, beleven, kijken, ontmoeten en zoek de gezelligheid op aan de Maas!

We zien je graag op zondag 18 september in de wei op de hoek Tempelstraat en Maasdijk. De markt is autovrij, dus kom lopend of op de fiets.

Zondag 18 september, 11 – 17 uur.

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring