‘De geschiedenis van Mook & Middelaar’

Supermarkt PLUS Wim Voet is al ruim dertig jaar méér dan een supermarkt alleen: het is een ontmoetingsplaats waar veel mensen graag een praatje komen maken.

Supermarkt PLUS Wim Voet is al ruim dertig jaar méér dan een supermarkt alleen: het is een ontmoetingsplaats waar veel mensen graag een praatje komen maken.

Het ’ons kent ons’ is er nog elke dag aanwezig, en daar is Wim Voet terecht erg trots op. Aan het eind van dit jaar stopt Wim ermee. Met het verzamelalbum ‘De geschiedenis van Mook & Middelaar in vogelvlucht’ geeft Wim de gemeenschap een mooi afscheidscadeau als blijvende herinnering.

Om een waarachtig en genuanceerd beeld van het Mookse verleden te geven heeft Wim bij de totstandkoming van dit verzamelalbum zich gericht tot mensen van het Erfgoedplatform Mook en Middelaar. “Veel personen, verenigingen en stichtingen hebben een bijdrage geleverd aan dit album”, zegt Theo van Brunschot, voorzitter bij het Erfplatform. Dat is een van onze belangrijkste doelen, personen en instanties op het gebied van cultuur en het verleden samenbrengen en verbinden. We zijn trots dat ons dit gelukt is.”

“Na een arbeidsverleden van meer dan vijfenvijftig jaar wordt het nu dan tijd om afscheid te nemen, met pijn in mijn hart dat wel”, zegt Wim Voet. Het voelt hier als een grote familie, dan is het ook niet eenvoudig om straks de deur zomaar achter me dicht te trekken. Ik ben daarom ook echt blij met deze mooie tastbare herinnering die ik kan achterlaten in Mook-Middelaar.”

“Het verzamelalbum ‘De geschiedenis van Mook & Middelaar in vogelvlucht’ brengen we uit in samenwerking met het Erfgoedplatform Mook en Middelaar. Zij hebben er veel werk ingestoken en wisten er samen met verschillende verenigingen en stichtingen een echt collectors item van te maken. Het is een schitterend boek geworden, interessant voor iedereen, jong en oud en iedereen die betrokken is bij Mook & Middelaar. Het boek wordt hierdoor een uniek verzamel- en bewaaralbum. Leuk voor nu en leuk voor later, niet alleen voor jezelf maar ook voor je familie, kennissen, collega’s en vrienden.”

Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangt de klant een pakketje met historische plaatjes van de gemeente voor in het verzamelalbum. Het lege verzamelalbum is af te halen in de winkel en natuurlijk zijn de plaatjes ook te ruilen. “Op donderdag 5 januari 2023 van 17.00 tot 20.00 uur vindt een eerste ruilbeurs plaats in onze winkel", besluit Wim.

Het sparen is begonnen!

PLUS Wim Voet
Prinses Beatrixstraat 13, Mook
Tel. (024) 696 3041

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring