“Een schone auto, blije mensen”, dat wil toch iedereen

Dirk! Autowas in Malden bestaat dit jaar alweer vijf jaar. Een bijzondere autowasstraat waar u behalve uw bolide wassen, deze ook op uw gemak en overdekt van binnen kunt reinigen. We gaan op de koffie bij eigenaar Bert Stiemsma.

Dirk! Autowas in Malden bestaat dit jaar alweer vijf jaar. Een bijzondere autowasstraat waar u behalve uw bolide wassen, deze ook op uw gemak en overdekt van binnen kunt reinigen. We gaan op de koffie bij eigenaar Bert Stiemsma.

Blije mensen
“We kijken tevreden terug op de afgelopen vijf jaar”, begint Stiemsma. “We hadden een doordacht concept van auto reinigen, maar dat moet dan ook nog aanslaan. Dat lukte en we groeien nu nog elke dag. Onze kracht zit ‘m in onze professionele en kwalitatief goede wasstraat, maar ook in de extra service die wij bieden. Het voorwassen, de groene poetsdoekjes, de luchtspuitjes, de mattenkloppers etc. En als er mensen zijn die niet door de wasstraat durven rijden, doen wij dat voor ze. “Klanten gaan hier tevreden en vrolijk weg met een schone auto, dat praat zich rond en dat is natuurlijk de beste reclame. En van blije mensen word ik zelf ook blij”.

Aanbod
Bij Dirk! Autowas kun je kiezen uit vier verschillende wasprogramma’s vanaf € 11,50. En bij de luxere wasbeurt wordt een meervoudige polish gebruikt ter bescherming van de lak van de auto. Bij elk programma is het mogelijk om de auto gratis en overdekt te stofzuigen. Ook kun je gebruik maken van het bekende groene poetsdoekje dat je krijgt bij het inrijden van de wasstraat. Klanten kunnen dan het interieur reinigen terwijl de borstels de buitenkant schoonmaken.

Zakelijke klanten
Ook steeds meer bedrijven weten Dirk! Autowas te vinden. Want zeg nu zelf, een schone en blinkende bedrijfsauto is toch hét visitekaartje van elk bedrijf. Met een gratis WasPas is het wassen van de auto zelfs voordeliger en eenvoudiger. Dat geldt overigens ook voor particulieren. Stiemsma legt het je graag uit.

Dirk! Autowas, Sluisweg 2, Heumen.

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring