Happy Family Photography uit Malden!

Dé fotografe die met liefde en passie uw dierbare momenten vastlegt.

Dé fotografe die met liefde en passie uw dierbare momenten vastlegt.

‘Liefdevol, empathisch, een oprecht mensen-mens én af en toe zo gek als een deur!’ Zo wordt Melissa Pelupessy-van Cooten, fotografe bij haar bedrijf Happy Family Photography omschreven. Bij Happy Family Photography kun je terecht voor gezinsfotografie, loveshoots, kinderfotografie, newborn fotografie en zwangerschapsfotografie. Als moeder van een groot gezin én door haar pedagogische achtergrond weet zij de shoot voor kinderen altijd leuk te maken. “Ik trek alles uit de kast, het moet vooral een leuke ervaring worden voor de kleintjes’” zegt Melissa.

“Spontane foto’s, lekker buiten, gebruikmakend van het kleurenpallet en vooral samen, ongedwongen lol hebben". Dat is terug te zien in de liefdevolle foto’s die zij schiet. “Mensen zijn vaak zelfs verliefd op hun foto’s, dit lees ik soms terug in de reviews. Omdat ik van dichtbij heb gezien wat armoede met een kind doet zet ik mij altijd in voor mijn medemens, met name voor hen die het wat minder goed hebben. Ik heb me daarom verbonden aan speciale regelingen voor mensen met een minimuminkomen. Zij maken zelf geen kosten voor de shoot, en kunnen tóch gebruik maken van mijn diensten.”

Naast haar werk als jurist waarbij zij met succes kleine en grote zaken voert, geeft zij regelmatig fotoshoots weg voor mensen die het verdienen of die een zware tijd hebben gehad. “Ik wil mensen aanraken en inspireren, en bovenal motiveren om nooit op te geven. Het leven is te mooi om je dromen niet waar te maken en ervoor te gaan! Waar ik over 5 jaar ben? Dan ben ik nog steeds dezelfde lieve, gezellige Melissa die met beide benen op de grond heel veel mensen blij blijft maken. Daar leef ik voor. Maar dan wel in mijn eigen familiebedrijf, want dát is mijn droom.” Meer info, portfolio en boekingen:

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring