Heerlijk vers boerenijs van Groesbeekse bodem

IJsboerderij Foxhill in Groesbeek is weer open! Het nieuwe ijsseizoen is begonnen en iedereen is weer van harte welkom.

IJsboerderij Foxhill in Groesbeek is weer open! Het nieuwe ijsseizoen is begonnen en iedereen is weer van harte welkom.

Er zijn ook dit seizoen weer nieuwe ijssmaken gemaakt, heerlijke ijscoupes ontwikkeld, huisgemaakt gebak gemaakt, extra zitplaatsen op het terras gecreëerd, de boerenbox voor bij u thuis of wat te denken van IJs voor feestjes thuis of een compleet arrangement voor op de boerderij inclusief rondleiding.

Foxhill werkt samen met lokale en regionale ondernemers om hun (seizoens-)producten in hun ijs te verwerken. In totaal hebben ze achttien verschillende (seizoens-)smaken in de verkoop, waaronder ook gluten- en lactosevrij ijs, vegan ijs en suikervrij ijs. Het ijs is 100% puur gemaakt van melk van de koeien die hier in onze eigen weilanden lopen.

Naast heerlijk vers ambachtelijk schepijs kun je bij Foxhill ook genieten van zalige ijscoupes, (elke maand een coupe van de maand) pure smaken met verse producten, een echte verwennerij. In samenwerking van Made by Evelien zijn er ook kleine cadeautjes te koop met daarbij iets lekkers van de Ijsboerderij. De lekkernijen zoals fudge en chocolade is ook los te koop, evenals cadeaubonnen. Maar ook voor koffiespecialiteiten met een vers stuk huisgemaakt gebak ben je hier aan het juiste adres. En niet te vergeten: het fantastische uitzicht wanneer je op het terras zit. Een heerlijke wandeling in het bos dat achter het bedrijf ligt is ook zeer de moeite waard! Tijdens de  openingstijden is het melkveebedrijf geopend om te bezichtigen en je kunt er kalfjes en koeien aaien. Voor de kinderen staat er een groot speeltoestel en er zijn trampolines om heerlijk te spelen.

Openingstijden:

vrijdag 13:00-18:00 uur, zaterdag en zondag 11:00-18:00 uur
Vanaf mei: woensdag en vrijdag 13:00-20:00 uur, zaterdag en zondag 11:00-20:00 uur
Schoolvakanties: woensdag tot en met zondag 11:00-20:00 uur

IJsboerderij Foxhill, de Klös 5 Groesbeek

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring