Jouw herstel, mijn passie

Sinds enige tijd heeft Gaiane Abrahamian haar eigen ‘Hart voor burn-out’ praktijk aan de Groesbeekseweg 4 in Malden. Maar waarvoor kun je bij haar terecht en wie is Gaiane eigenlijk? We spreken met haar.

Sinds enige tijd heeft Gaiane Abrahamian haar eigen ‘Hart voor burn-out’ praktijk aan de Groesbeekseweg 4 in Malden. Maar waarvoor kun je bij haar terecht en wie is Gaiane eigenlijk? We spreken met haar.

Als ervaringsdeskundige helpt Gaiane je graag bij je herstel. Haar ervaring vulde ze aan met verschillende opleidingen en trainingen. “Ik ben definitief genezen van mijn burn-out”, begint Gaiane te vertellen, “maar ik weet wat een burn-out met je doet. De zware wolken, het gevoel dat je er niet meer uitkomt, je angstig voelen, denken dat er iets ernstigs met je aan de hand is. Het gevoel alsof je ziel je lichaam verlaat waardoor je in paniek raakt. Ik ken het gevoel wanneer je steeds terugvalt terwijl je dacht dat je stappen in de goede richting had gezet. Je voelt je weinig gesteund en ervaart veel onbegrip. Na elke therapie die ik volgde was ik teleurgesteld dat ik nog steeds niet hersteld was. Ik ben dankbaar voor elke therapie maar uiteindelijk heb ik zelf ontdekt hoe ik definitief uit mijn burn-out kon opkrabbelen. Met mijn ervaringen wil ik nu graag andere mensen helpen en wellicht voordat men in een burn-out raakt, op de rem trappen.”

De HART methode
“Ik heb een krachtige HART methode ontwikkeld. HART staat voor H-herkennen, A-accepteren, R-reactiveren, T-transformeren. Deze methode helpt je een burn-out te voorkomen. Heb je een burn-out? Dan helpt deze methode je definitief uit je burn-out te komen. Wil je definitief afrekenen met burn-out en alle klachten die daarmee te maken hebben? Kies dan voor jezelf! Want als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg en dat is overspanning, overprikkeling, gezondheidsklachten en uitputting. Gun jezelf fysiek en mentaal een vitaal leven. Dat geldt overigens ook voor bedrijven en organisaties bij reductie van verzuim, behouden van het personeel, ik help graag mee. Zet je eerste stap en meld je direct aan voor het Hart Gesprek met mij. Dit gesprek is kosteloos!”

Open dag en retraite
Gaiane houdt op donderdag 14 juli van 11.00-13.00 uur een open inloop. Je kan zonder een afspraak binnenlopen. Thee, koffie met iets lekkers staat dan alvast klaar voor jou. Van 14 t/m 16 oktober organiseert ze een retraite met al thema ‘Loslaten’ in Hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek. Deze retraite is voor vrouwen (max. 8) die door allerlei omstandigheden vastlopen. Meer informatie en reserveren:

Hart voor burn-out, Gaiane Abrahamian, tel: 06-1972 1772

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring