PLUS en FOOD&HEALTH introduceren een FIT plan!

Gezonde voeding krijgt steeds meer aandacht. Wellicht behoort u tot het groeiend aantal mensen, dat graag wil weten wat ze eten.

Gezonde voeding krijgt steeds meer aandacht. Wellicht behoort u tot het groeiend aantal mensen, dat graag wil weten wat ze eten.

Dan zult u zeker opkijken van de samenwerking die Plus in Malden al enige tijd  is aangegaan met Food & Health. De samenwerking is begonnen met het begeleiden van de medewerkers van Plus op het gebied van gezonde voeding. "Want als mijn medewerkers weten wat gezonde voeding is, draagt dat bij aan hun gezondheid en kunnen ze klanten beter helpen" zo motiveert Cor Willem, de eigenaar van Plus, de samenwerking.

Cor en Ilona Loonstra, eigenaar van F&H zijn heel tevreden over de samenwerking en willen deze zelfs gaan uitbreiden: voortaan gaat u als klant er nog meer van merken. Medewerkers worden helemaal gemeten(vet%, spiermassa, basale metabolisme, visceraalvet). Ook wordt hun voeding en bewegingspatroon geanalyseerd. Zo krijgt de medewerker een advies op maat. Elke week wordt hun voortgang opnieuw gemeten en waar nodig bijgestuurd. Daarnaast geeft Ilona trainingen aan de medewerkers aan onderwerpen als “etiketten lezen”. Tevens wordt er aandacht besteed aan suggesties voor gezonde recepten.

Voor vragen of opmerkingen neem gerust contact op met Cor of Ilona!

corwillem.visser@plus.nl / info@foodhealth.nl 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring