Samen met u op weg naar een perfect resultaat

Jaspers Montage is een jong en flexibel bedrijf uit Heumen. U kunt er terecht voor diverse werkzaamheden zoals kleine verbouwingen, elektrotechnische werkzaamheden en zonnepanelen. Ik spreek erover met eigenaar en oprichter Ramon Jaspers.

Jaspers Montage is een jong en flexibel bedrijf uit Heumen. U kunt er terecht voor diverse werkzaamheden zoals kleine verbouwingen, elektrotechnische werkzaamheden en zonnepanelen. Ik spreek erover met eigenaar en oprichter Ramon Jaspers.

“Ik ben vijf jaar geleden begonnen vanuit mijn beroep als elektricien en de ervaring die ik hierin heb”, begint Ramon te vertellen. “Al snel had ik het lekker druk en kwam de vraag of ik naast elektra ook andere werkzaamheden kon verrichten. Ja, dat kon natuurlijk. Ik heb toen voor gemeentelijk project van de Heumen veel zonnepanelen mogen leggen. Men zag dat ik een veelzijdig montagebedrijf was en er kwam ook vraag naar andere werkzaamheden. Jaspers Montage een onderneming die bijna alle klussen wel  aanpakt. Bijna dan hè, we moeten onze expertise er wel in kunnen leggen. We, omdat ik veel samenwerk met enkele lokale, ervaren en vakkundige ondernemers. Ik lever maatwerk en regel alles van a tot z voor de klant. Bij het eerste contact spreekt of ziet men mij, en ook bij de oplevering zal ik er zijn om samen met de klant te kijken of alles naar wens is. Er zijn erg korte lijnen, we werken nauwkeurig, schakelen snel en bieden een goede service. Daarnaast werken wij met een zorgvuldig gekozen selectie van merken, zodat we u altijd kwaliteit tegen een betaalbare prijs kunnen bieden.

Kiest u voor Jaspers Montage, dan kiest u voor een vakman met jarenlange ervaring. Voor montage van zonnepanelen, (schoonmaken ervan) elektra en kleine verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook met reparatiewerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Jaspers Montage, Heumen
Tel: 06 81 19 74 54

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring