Van bestrating tot verlichting, van schutting tot kunstgras…

Van Eldijk Sierbestrating in Heumen is hèt adres voor een ruime en mooie keuze in bestrating en tuinaccessoires. In de ruime opgezette showroom en de riante showtuin slaag je gegarandeerd. Ik sprak er met eigenaar Joeri van Eldijk.

Van Eldijk Sierbestrating in Heumen is hèt adres voor een ruime en mooie keuze in bestrating en tuinaccessoires. In de ruime opgezette showroom en de riante showtuin slaag je gegarandeerd. Ik sprak er met eigenaar Joeri van Eldijk.

Joeri is, na opgegroeid te zijn op een grondverzetbedrijf, letterlijk en figuurlijk geboren tussen de stenen. ‘De interesse in de stenenhandel lag mij altijd al meer dan de grondverzettak, vandaar dat ik drie jaar geleden zelfstandig begonnen ben met Van Eldijk Sierbestrating. Met inmiddels drie medewerkers in dienst en een ieder jaar uitgebreider assortiment zijn we de laatste jaren flink gegroeid.’

“We hebben een mooie vaste klantenkring van hoveniers, instellingen en infra/bestratingsbedrijven. Via internet kopen klanten uit het hele land producten, maar ook zien we steeds meer dat particulieren fysiek de weg naar ons weten te vinden. We hebben een prachtige showtuin waarin alles te zien is: sierbestrating, tuinhout, tuinverlichting, schuttingen, kunstgras, overkappingen, maar ook tuindecoratie, alles mooi, ruim en overzichtelijk opgesteld. Onze kracht zit ‘m in het persoonlijke en het meedenken met onze klanten. Iedereen kan hier slagen, voor grotere projecten, maar ook iemand die op zoek is naar balkontegels, dus wees welkom.”

Missie
Joeri heeft een duidelijke missie: “Een tuin is als een woonkamer maar dan zonder dak. Hoe je het liefst in je tuin bezig bent verschilt van persoon tot
persoon. De één zit graag in een stoel en geniet van de kinderen die lekker aan het ravotten zijn op het gazon, de ander zit het liefst met zijn handen in de aarde om de mooiste bloemen te kweken. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je je er prettig voelt. Laat dát precies zijn waarvoor wij willen zorgen.

Met onze ervaring en uitgebreide kennis van de beschikbare producten in de markt, kunnen wij van elke tuin een droomtuin maken. Wij helpen bij het zoeken naar de juiste inspiratiebronnen, schetsen mee in het ontwerp en geven advies op maat om de beste producten te vinden die bij de wensen passen. Voor de doe-het-zelver hebben we een uitgebreid assortiment gereedschap en voor diegene die het liever uitbesteedt, hebben we een royaal netwerk van goede hoveniers en stratenmakers.”

Kracht
“Onze kracht zit in de diversiteit aan producten waarmee we iedereen kunnen bedienen. Onze kennis en deskundigheid zorgen ervoor dat we een goed advies kunnen geven. Klanten die hier komen voor een vakman die hun terras kan leggen, kunnen wij ook bedienen. Wij kijken dan naar de klus en welk bedrijf uit ons netwerk erbij zou kunnen passen. Dat geven we door en dan is het aan de klant zelf te bepalen wat ze ermee doen. Ook durf ik te zeggen dat een van onze krachten de productkennis is. We weten alles over een bepaald soort steen en geven daar ook een eerlijk advies over. Klanten waarderen dit en zien dit als goede service. En ja zeg nu zelf, tevreden klanten is toch het beste visitekaartje dat je je wensen kan.”

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs en laat je verrassen.

Van Eldijk Sierbestrating
Looistraat 61, Heumen
Tel: 06 41 44 13 37

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring