Voorjaarsmarkt op 14 april

Langzaamaan gaan we richting het voorjaar en bij de Buurderij vieren wij dat met onze traditionele voorjaarsmarkt. Deze wordt gehouden op 14 april van 11.30 tot 16.00 uur.

Langzaamaan gaan we richting het voorjaar en bij de Buurderij vieren wij dat met onze traditionele voorjaarsmarkt. Deze wordt gehouden op 14 april van 11.30 tot 16.00 uur.

Op de altijd gezellige en drukbezochte markt kan je terecht voor planten, voorjaarsdecoraties en diverse handgemaakte producten. Voor de kinderen is er van alles te doen, onder andere diverse activiteiten die georganiseerd worden door de Kidsclub. Ook zijn er kuikens en geitjes en andere leuke dieren te zien.

Naast de horeca zijn op deze dag ook de verschillende historische ambachten van de Buurderij in bedrijf, zo wordt er echt ijzer gesmeed in de smederij, brood gebakken in een steenoven en boter gemaakt in het karnhuis. Dit alles onder begeleiding van gezellige livemuziek van de “Everlanders”. Het wordt een vol programma met gratis entree dat je zeker niet mag missen!

Ambachten in werking op 20 april
Op zaterdag 20 april vinden de Ambachten in werking plaats van 10.00-17.00 uur. Naast de presentatie van de museale collectie worden de timmerwinkel, de smederij, het karnhuis, het bakhuis, de imkerij en het weefgetouw bemensd door de ambachtsmensen en dus actief in werking. Er is een programma dat voor jong en oud boeiend is.

Elke heel uur is er een rondleiding door een museumgids. De laatste rondleiding start een uur voor de sluiting. De toegangsprijs voor volwassenen is €7,- voor jongeren van 12-18 jaar € 3,- en voor de jeugd tot 12 jaar is de entree helemaal gratis. De volgende ‘Ambachten in werking’ dit voorjaar vinden plaats op 18 mei en 15 juni.

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring